E zasto ja uvek govorim da treba prevrtati po buvljacima i domacim sajtovima za aukcije Pre godinu dana pazario sam Gshock 5600 preko Limunda za nekih 1800 dinara i mislio sam da bolju kupovinu necu izvesti,kad pre par dana spazim na Kupujem-prodajem oglas,prodaje covek 10ak starih satova i odma mi oko padne na fotki na jedan neugledni Casio (jedva da sam prepoznao da se radi o modelu ad520).Dogovorim se sa covekom i nadjem i umesto trazenih 800 dinara,uspem da dobijem sat za celih 600 rsd !!! Ok,morao sam mu zameniti bateriju i dostelovati skazaljke (sekundara je zapinjala za minutaru,nisu bile bas u ravni),ali satic radi kao nov Kupio sam ga sa originalnom gumenom narukvicom koja je u medjuvremenu pukla,pa sam sa starog dedinog Citizena skinuo metalnu i nekako je nabudzio (videcete po dve matice m3 sa obe strane igle koja nosi kais,jer je narukvica bila 18mm,a prostor je 22mm,pa sam morao da izmislim neke spejsere,haha).Inace,sa srafovima,nije sto sam ih ja ubudzio ali je super ispalo Tako.Sad imam satic za nosenje svaki dan,a uskoro cu ga testirati na moru.Ako neko ima neki plasticni/gumeni kais da odgovara 22mm sirini,neka posalje poruku ili bilo sta,do tad cu koristiti ovaj metalni.Uzivajte u fotkama i s vremena na vreme svratite do internet buvljaka,ima se tu svasta iskopati.Pozz
Bookmarks sajtovi