Ovaj model je očito hommage Omege SM300, čak i pod nekim slikama kućište jako liči na Marinemaster 300, ali generalno ne izgleda loše. Španjolski micro brand koji je relativno mlad u svijetu čuka, ovo im je četvrti model. Ako ste kojim slučajem zainteresirani za sat, koliko sam skužio, cijena na preorderu je 670€, dok bude kasnije porasla na 840€. Iako dosta sliči Omegi SM300, po dimenzijama baš i nisu "tu". Promjer je 45mm, debljina 17.5mm a lug-to-lug je 51mm. Kućište je SS, luneta od safira , a navodno koriste i Viton brtve.
Unutra kuca standard, ETA 2824 (TOP grade), a sat je vodootporan do 2000m (čak i daju certifikat da je svaki primjerak testiran za tu dubinu).
Ok, malo live slika (by i1800collect)
Mislim da je ovo sat best kupovina za one koji trebaju pravi ronilački sat a ne pate od renomiranih marki,a ipak dobivaju vrlo dobar proizvod.Šteta je samo što je već krajem ožujka rasprodan cijeli asortiman ovog sata njih 199 komada pa ih se zasad kupit ne može,al vjerujem da budu oni nastavili s proizvodnjom sata (možda malo i cijenu povise) čim je tako tražen.a kako i ne bi bio kad su mu tehničke karakteristike super,samo što brend sata je nov na tržištu pa će to nekima bit smetnja (jer nekako Omega il Doxa izgledaju više in,a na kraju sve iste karakteristike satova,samo što su ovi skuplji zbog svog imena)
Fino su oni nabombali taj paket, u startu dobiješ 3 look-a sata. Moram priznati da mi je na meshu zasad tip top
Eh da samo imaju 42mm model, to bi bio poso. Ovako je ipak malo glomazan
A ovaj certifikat je isto dobra stvar (da se ne bi ponovio Helson slučaj ).
Naletio na dvije dobre fotke
Post je kopiran s Portala Satova (Napisao ga Nono-admin portala)
Sat je fantastičan,još uz kombinaciju remena koji se dobivaju s njim fantastično!
Bookmarks sajtovi