Za sve ljubitelje visina, pogledajte lep uporedni test iz Pilots’ Watches nekoliko lepotana
Za sve ljubitelje visina, pogledajte lep uporedni test iz Pilots’ Watches nekoliko lepotana
Mislim da je ovde trebalo da se nađe mesta za još i Stowu i Laco, ako ništa drugo, a ono bar iz istorijskih razloga. U svakom slučaju hvala što si podelio/a ovo sa nama
Slažem se sa skydiver-om, nedostaju u ovom testu pojedini proizvođači no ne bunim se... i ovako je bilo zaista zadovoljstvo pročitati članak.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Pozdrav,
moj prvi post na forumu.
Slazem se, lep test.
Po meni, ovde nedostaje Tutima, a mozda jos vise L5100.
Poslednja ispravka: d1d (20.1.2011. u 18:01)
Pozdrav d1d i dobrodošao.
Nedostaje tu dosta proizvođača, ali je test uprkos svemu solidan. Mada, i ovde na forumu mogu da se pronađu zanimljivi opisi satova članova, nema previše pilotskih ali verujem da za svakog može da se pronađe po nešto.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Nekako mi je promakla ova tema, ali test je odlican.
Bookmarks sajtovi