Evo šturih informacija sa zvaničnog sajta, kućište čelik od 44mm, debljine 15mm, pokreće ga verovatno kineski kolon 2824. Jedino što je čudno na ovom subu je kožni remen? Mada ne stoji mu loše. Za cenu od oko 100e ne dobija se loš sat.
Evo šturih informacija sa zvaničnog sajta, kućište čelik od 44mm, debljine 15mm, pokreće ga verovatno kineski kolon 2824. Jedino što je čudno na ovom subu je kožni remen? Mada ne stoji mu loše. Za cenu od oko 100e ne dobija se loš sat.
Izgleda ko da je kućište od metalno prebojene plastike!
No like!!!
ok je kućište,malo da se doradi i ubaci drugi cifer i mehanizam i eto super divera.....
LEMI
meni se uopste ne svidja
Poslednja ispravka: stomp (7.12.2017. u 14:52) Razlog: pravopisna pogreška
Sat izgleda odlicno.
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Slažem se.Vidim ga na nato crveno/crnom remenu i mislim da bi sat bio bomba.Točno padam u napast da naručim jedan.Vuku me u zadnje vrijeme automatici i čini mi se da bi ovaj Parnis bio dobar low entry u moje mehaničke vode.
Jedino me muči ta završna kontrola. Zna se desiti da ljudi znaju dobiti nepredviđena "iznenađenja".Nek mi se još uz takvo nešto poklopi i carinski harač neznam kolko bi bilo isplativo.
Ali za sami sat uz tu cijenu palac gore
Ako te zakaci carina sat bi te izasao oko 130-140$ to mu je valjda 100 - 110e.
Mene je tako zainteresovao Getat-ov homage pre nekoliko godina. 100ak evra me izasao, kad sam ga izgustirao prosledio ga dalje za malo manje para i to je to .
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Bookmarks sajtovi