Na Vienskom Aerodromu dok sam cekao let napravio sam ove fotke imalo je vise brendova ali ovo me je odusevilo KLASIKA I ELEGANCIJA !
Na Vienskom Aerodromu dok sam cekao let napravio sam ove fotke imalo je vise brendova ali ovo me je odusevilo KLASIKA I ELEGANCIJA !
Poslednja ispravka: dragon (15.3.2011. u 0:15)
Super satici. Moj favorit je beli max bill chronoscope na metalu. Klasika u punom smislu. Mislim da bi sat bio jos lepsi bez datuma.
Da, max bill chronoscope je prelep sat! Potpuna elegancija i dizajn koji će trajati narednih 1000 godina.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
e stvarno prava klasika i elegancija.svaka cast za slike bas sam se odusevio.slikaj opet ovako nesto.
Ovo je odlično, odličan izlog Walter! Šta se još prodavalo?
Imam kolegu iz inostranstva koji ima takav Max Bill Chronoscope , i dok smo pricali nesto ozbiljno - ja ne mogu da odvojim pogled sa njegovog sata (stavio je neki mnogo lep sivi kroko kais) i on me zabrinuto pita - hocemo li imati vremena?
Na kraju sam ga pitao mailom - Jel ono bio Junghans Max Bill Chronoscope, a on pita - kako znam?
No time to lose
prava klasika, odlicno izgledaju. znaju svabe da naprave, nema sta
slazem se da je ovaj chronoscope sjajan, ova narukvica mu je idealna (mada ne sumnjam da bi bio odlican i sa nekokm crnom kroko kozom)
igrom slucaja sam i ja bio pre neki dan na beckom aerodromu, svasta ima da se vidi od satova, imaju 2 odlicne prodavnice cim se prodje pasoska kontrola.
Bilo je svega Tissot, Breitling, Seiko, longines, Mont Blan, Omega, pa onda su tu i modni brendovi, kao sto je Diesel Armani tomi i kompanija iskreno Omega me je malo razocarala satovi su onako delovali jeftino A longines je imao vrlo lepih modela dosta lep sat je i Tissot Tonija Parkera.
Bookmarks sajtovi