Uskoro u prodaji, svidja mi se bas...
Kako se vama cini?
Uskoro u prodaji, svidja mi se bas...
Kako se vama cini?
Sviđa,sviđa
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ne znam. Meni se baš i ne sviđa. Barem u poređenju sa ostalim Jorg-ovim Chronografima. Inače ovo nije finalna verzija. Nego još uvek radna, koja je greškom procurila. Poslednja verzija koju je Jorg postavio imala je sive kazaljke sekudare i hronografa. Nekako mi one i najviše odstupaju. Da su sve plave, bilo bi bolje, ali je fora da je vreme isporuke 8-12 meseci, pa to nije opcija. Ima i onih varijanti sa crvenom 12icom. Pa sa svim indeksima osim 12ice i 6ice... Meni se motala u glavi varijanta da je npr. 12ica crvena, kao i ove kazaljke koje se boje, ali mislim da bi onda sat bio ipak prešaren. Izem ga...
Bilo je predloga na njihovom oficijalnom forumu za tu foru sa 12icom crvene boje ali to u svakom slucaju nece je biti, jer je rezervisano za limitirane edicije (tu koju si video je mislim Marine original LE za osamdesetogotisnjicu firme). Inace taj fazon, je kao i mnogi druga dizajnerska resenja, skinuta sa IWC Portuguese-a.
Sat je logican nastavak Jorg Schauerove Stowa Chronograph kolekcije.
Lepa kombinacija boja i duzina kvalitetnih kazaljki. Ono sto mi se bas dopada je prelepi SILVERED cifer i potseca na mnogo skuplje satove i fini cirkularni finis u podbrojcanicima bas kao u portuguese-u. dopada mi se i velicina 41 mm i sira narukvica 21 mm.
Ono sto mi se zaista ne svidja su ova izbrisana slova 2, 3, 4 i 8, 9, 10.
Mnogo bi lepsi cifer bio da su brojevi manji, tanji i da su ovi izbrisani brojevi vrate kao ujedeni podbrojcanicima.
Pozdrav svima.
Bookmarks sajtovi