Naleteh slucajno na ove slike,ali ne mogadoh da nadjem nikakav opis,niti bilo kakvu informaciu vezanu za ovaj model... Ocigledno da je jos uvek "studija" i da nista revolucionarno i nece doneti ispod poklopca,ali po meni ovo izgleda fenomenalno...
Naleteh slucajno na ove slike,ali ne mogadoh da nadjem nikakav opis,niti bilo kakvu informaciu vezanu za ovaj model... Ocigledno da je jos uvek "studija" i da nista revolucionarno i nece doneti ispod poklopca,ali po meni ovo izgleda fenomenalno...
hehe, i meni se svidja - uspeli su da sve elemente stare amfibije - izgled cifera, oblik kazaljki, natpise, upakuju na moderniji nacin!
jole777 kaže:
...i da napokon bazel promene. Jedina stvar koja mi je i kod starih bas upadala u oci je onaj krajnje prost i jednostavan prsten... Bilo bi lepo videti ovo uskoro u masovnj proizvodnji,mada ja ne ocekujem da ce biti pristupacna kao ove stare
Recimo,ovaj model black sea amphibian kosta oko 200$,a ima "samo" 2416 mehanizam,koji se ugradjuje i u komandirske od 25$
Mislim da je u tom cenovnom rangu SKX neprikosnoven...
^ hm, ova amfibija mi se vec nikako ne svidja, izgleda kao neki diesel ili armani ili tako nesto... narocito korona, kao da je od najgrdje plastike...
a sto se masine tice, sta ces, slicne stvari rade i svajcarci (tj. stavljaju jeftine masine u skupe satove), pa ni bacuske nisu izuzetak...
jole777 kaže:
Bookmarks sajtovi