Zanimljiva foto-reportaža:
На взводе: Репортаж с часового завода «Ракета» — FURFUR — FURFUR — поток «Культура»
Zanimljiva foto-reportaža:
На взводе: Репортаж с часового завода «Ракета» — FURFUR — FURFUR — поток «Культура»
jole777 kaže:
Zanimljivo, ne bi bilo lose posetiti fabriku.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
I fabriku a i Petrovgrad svakako treba posetiti. Iako mi i biro u Moskvi i fabrika u Petrovgradu deluju kao da su iz vremena stara, imaju neki šmek.
^Slazem se sa tobom.
Kad sam video prvih nekoliko slika, kancelarije, crtaju u nekim auto cadovima i cudima, bilo mi je cudno(nakako mi ne ide uz njih), ali kad su dosle slike iz proizvodne hale, vidim da je ostalo sve isto.(sto nije lose i svakako ima neki smek).
U svakom slucaju treba posetiti i grad i fabriku.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Odlična foto-reportaža. Hvala Simo !
Bata Simo, hvala na tekstu i fotkama
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
da, mene je to odusevilo. vremeplov.
na onim hi-tech fancy video klipovima sa youtube gledamo kako sastavljaju credor, als, iwc, zenith i dr. u apotekarski sterilnim uslovima, sve je prepuno nafuranih 3d modela, besnih animacija i skupih reklamnih spotova (ciji je budzet verovatno jednak budzetu jednog domaceg igranog filma), butika satova s dobrim cicama na nekim mondenskim lokacijama itd., a onda, konacno, malo prizemnosti, skromnosti i realnosti - olupane, prljave hale gde sa zidova otpada malter, masni strugovi i masine stare bar pola veka, proleteri u kombinezonima, majstori u klompama koji nesto prckaju u improvizovanoj laboratoriji s lose montiranom klimom... eh, malo ukusa proslosti, gde nije sve moralo da sljasti i ispunjava brdo laznih standarda (od kvaliteta do zastite na radu)... (ne zamerite zbog ovih ekscitacija, trenutno je jace od mene)
(hvala svima za "hvala", a babaidedi za jubilarnu znacku )
jole777 kaže:
Bookmarks sajtovi