Strana 39 od 127 PrvaPrva ... 293536373839404142434989 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 381 do 390 od ukupno 1263
Like Tree4148Likes

tema: Slike ruskih satova

Mlađi član
    Član od
    24.8.2011.
    Lajkovi
    102
    Reputacioni uticaj
    14

Određen forumom Re: Slike ruskih satova

Pozdrav drugovi, evo nije me bilo 4 meseca na netu,bio sam na radu u Berlinu,tamo sam nabavio ova 2 komandirska.

Ovog sam nabavio u novembru,on nesto malo kasni,platio sam ga 30 evra na flohmarktu.

A ovog sam uzeo u decembru,izgleda u potpunosti kao da je nov,platio sam ga 50 evra.

Od 5 januara idem opet na privremeni rad u inostranstvo,pa možda dođem do još nekih zanimljivih satova.
    tolarbo, zolabg, Neša and 2 others like this.

Moderator Avatar korisnika VLADAN P
    Član od
    18.10.2010.
    Lajkovi
    18032
    Reputacioni uticaj
    282

Zanimljivi i lepi primerci-čestitam!

P.S.-Šta te sprečava da se javljaš iz Berlina?
    ZAJEDNO SMO SKUPA!

Mlađi član
    Član od
    24.8.2011.
    Lajkovi
    102
    Reputacioni uticaj
    14

Hvala Vladane,tek sam sad uzeo laptop,tamo su jako skupi,pa zato nisam bio ne netu 4 meseca, a i slabo tamo imam vremena za internet, jer svaki dan radimo po 10 sati + 1sat pauza na gradilištu, a i putujemo 2 sata na gradilište u jednom smeru,računa nam se samo za rad 10 sati,mi smo u mestu Bad Freinwalde što je bliže poljskoj granici, to je nekih 160km od Berlina,a radimo u Berlinu, i tako nam prođe 15 sati svaki dan sem nedelje,a gazda neće da uzme stan bliže gradilištu jer ne bih onda mogao uzimati od svakog radnika po 300evra za stan, a i kad dođemo u stan tamo nas je osmoro u trosobnom stanu sa jednim kupatilom i jednom kuhinjom,pa se mora čekat u redu da uhvatiš vreme da se istuširaš i da sebi pripremiš nešto za večeru i odmah posle možeš na spavanje da bi ustao u 5 sati, i tako prođe svaki dan,satnica nam je 7 evra na sat,radi se puno,sve najgore poslove mi radimo,švabe sede u kontejneru i zajebavaju se,dođu jednom u 2 nedelje da obiđu gradilište,tako da moramo zaraditi i platu za njih,švabe (kao) rade od ponedeljka do četvrtka po 10 sati za platu od 2500 evra mesečno, i takav ti je moj život i ovih mojih zemljaka sa mnom u Nemačkoj.

Moderator Avatar korisnika VLADAN P
    Član od
    18.10.2010.
    Lajkovi
    18032
    Reputacioni uticaj
    282

O.T.
    Sve mi je jasno.
    Pazi samo da isplata bude na vreme i veruj u svetlu budućnost.
    Ako ne isplati jedan mesec,pokupi Makite i slično i pali za Srbiju.
    ZAJEDNO SMO SKUPA!

VIP član Avatar korisnika skydrummer
    Član od
    23.6.2011.
    Lajkovi
    30920
    Reputacioni uticaj
    984

Skromni doprinos odličnoj temi ( lek za dušu) koja je nekako pala u zapećak onog trenutka kada je svako od nas otvorio temu sa svojom kolekcijom. O ovom satu ne treba nešto posebno govoriti, ponos sovjetske armije, jedna i jedina Vostok Amfibija :

http://

http://

Moderator Avatar korisnika Neša
    Član od
    21.1.2011.
    Lajkovi
    13230
    Blogovi
    9
    Reputacioni uticaj
    602

Ova lepa slika još lepšeg sata je još samo jedan pokazatelj koliko su njegovi tvorci bili vidoviti. Iako je nastao za vreme SSSR-a, koji ne postoji više od dve decenije, satovi ovog dizajna i dalje izgledaju savremeno i dopadljivo. Iako ume da im se potkrade i poneki kič u novije vreme, osnovni dizajn je i danas preživeo, a i prodaje se.

Inače, nadam se da će ovaj primerak još dugo krasiti ruku kolege Skydrummera
    skydrummer and andronik like this.

VIP član Avatar korisnika skydrummer
    Član od
    23.6.2011.
    Lajkovi
    30920
    Reputacioni uticaj
    984

Hvala Nešo ! Da su bili vidoviti, jesu.

Istaknuti član Avatar korisnika tolarbo
    Član od
    11.11.2008.
    Lajkovi
    30323
    Reputacioni uticaj
    84

@skydrummer cestitke za Amfibiju, prelepa je, a i fotografija je ekstra!
    skydrummer likes this.

Član Avatar korisnika sofronije
    Član od
    22.12.2011.
    Lajkovi
    625
    Reputacioni uticaj
    62

Pozdrav svima.
    Ja sam od skoro na ovom forumu i sa paznjom sam citao dosta postova, pogotovu onih koji se odnose na ruske satove koji su predmet moga interesovanja. Moja mala zbirka je pre par dana pojacana jednim lepim primerkom pa nisam odoleo a da se ne pohvalim.
    Slike ruskih satova-img_4383_1_1.jpgSlike ruskih satova-img_4384_1_1.jpgSlike ruskih satova-img_4386_1_1.jpgSlike ruskih satova-img_4380_2_1_1.jpg

G-din Julian Kampmann je u roku 3-4 dana uspeo da obezbedi trazeni model, potom je jos dva dana bio na bazdarenju i proveri zbog garancije, ..... uglavnom, stigao je kada treba - na Bozic da ulepsa praznik
    Meni je sat nametnuo izuzetno lep utisak i pravo je uzivanje posmatrati mehanizam kal.3133 u radu. Uz sat se isporucuje i tri rezervna kaisa, dva kozna "Rios" u braon i tamno braon boji i jedan "Pilot" od PU materijala zeleno-sive boje.
    Slike ruskih satova-img_4381_1_1.jpgSlike ruskih satova-img_4401_1_1.jpg
    "Strela" najlepse izgleda kompletirana braon kaisem ali posto prilozeni "krokodili" nisu po mom ukusu morace biti malo potrage za odgovarajucim dezenom a ovi ce, najverovatnije, na ponudu.
    Da, da ne zaboravim. Lepom kompletnom utisku svakako doprinosi i lepo uradjena drvena kutija u koju je Strela upakovana.
    Nadam se da nisam usamljen u oceni kako je "Strela" bas lep sat u svojoj kategoriji.
    Ako nesto u opisu ili kacenju slika nije uredu, nemojte zameriti jer ovo je moje prvo javljanje

Moderator Avatar korisnika sima hrabri
    Član od
    16.12.2009.
    Lajkovi
    3874
    Blogovi
    2
    Reputacioni uticaj
    140

Sofronije, dobrodosao!
    Prelepa strela, cestitam! Kad se slegnu utisci, i ako budes imao vremena, bilo bi lepo da napises koju rec o satu i svojim utiscima u temi Kompletni testovi satova!
    Citat jole777 kaže:
    Ne pali me marketing, placeni oglasi ni sportasi/glumci. Daj mi kakvu vintage Omegu, in house Seiko ili Sinn-a i meni je to sasvim dosta.

Slične teme

1. Fotografije satova iz vase kolekcije!
    By Vladan Stevanovic in forum Fotografija
    Odgovora: 4568
    Poslednja poruka: 1.9.2021., 20:31
  2. Vodič za kupovinu ruskih satova
    By dragon in forum Ruski satovi
    Odgovora: 17
    Poslednja poruka: 21.12.2010., 11:06
  3. Slike mehanizama
    By watchmag01 in forum Časovničarska radionica
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 18.9.2009., 15:59
  4. Slike najneobičnijih ručnih satova!