Oba Vostoka su
ZAJEDNO SMO SKUPA!
luger
ima Sima da nas proglasi za military krilo na SS
Bilo nekakve price zasto je uginuo 007 ali sada sve jasno
bez brige, sledeca scenografija ce da bidne sastavljeta od pcelica
i cvetica ... i poneki tenk.
skydrummer : odlican beli vostok, a isti komadirski imam, da li mu
se mozda zna orijentaciona godina proizvodnje ?
Rusi dolaze...
Evo da odrzim obecanje i pokazem skromnu zbirku. Nisam bas rodjen za fotografa ali ce valjda biti dovoljno za prelaznu ocenu.
Nametnuli se kao ljubimci :
Ostatak Poljota :
Rakete od najstarije :
Slava automatik i Vostok se nametnuli ciferom :
YU proizvod zbog lokal patriotizma, dugo noseni titanijum, Festina se morala primiti ..
Dakle, otpadnici roda su u zadnjem redu jer to nemere radit bez struje ali imaju svoje razloge zasto su u drustvu ozbiljnih likova
Eto, od neceg se pocelo, skromno jeste ali svaki ima nekakvu moju pricu. Od modera ocekujem malo zastite od jednog clana ovog foruma koji snosi direktnu krivicu jer me pelcovao tako da revakcina nije bila potrebna, dovukao me na forum, galami kada misli da ce me nesto zainteresovati u ponudi,.... Zbog svega toga osecam nuspojave u smislu otkucaja u usima a zenice mi lice na spiralne opruge. Povrh svega, primetio sam, poceo i na forumu diskretno pretiti pistoljem ( kao slikao je sat !?)
Pozdrav svima, valjda vas nisam razocarao vec u startu.
Satovi su ti u odličnom stanju, a izabrao si veoma lepe modele. Čestitke za kolekciju, uz želju da se proširi
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
poslednja fotka je posebno za sada vec hronicnog drugara sofronija, odlicnog strelca i jos odlicnijeg ljubitelja satova ... ziveli sofronije !
drustvo, moram da vas zamolim da se manete te artiljerije, nije joj ovde mesto.
satovi neka ostanu.
Pravilnik kaze:
6. Slike u postovima i potpisima koje sadrže oružje bilo koje vrste (uključujući, ali ne ograničavajući se na puške i noževe) nisu dozvoljeni. Tu je izuzetak za slike dokumentarne prirode koje ilustruju stvarnu upotrebu satova, a koje su u skladu sa opštom temom na forumu u kojem su objavljene.
inace, sofronije, odlicna kolekcija bacuski!
jole777 kaže:
Bookmarks sajtovi