Dobio sam na poklon: CERTINA SPORT DS SPEL CHRONOGRAPH WATCH 54271554217, pa me zanima o kakvom je satu rec, pre svega mislim da mehanizam u njim, posto nigde ne mogu da nadjem informaciju o kojem se radi.
Veliki pozdav i hvala, najbolji ste
Dobio sam na poklon: CERTINA SPORT DS SPEL CHRONOGRAPH WATCH 54271554217, pa me zanima o kakvom je satu rec, pre svega mislim da mehanizam u njim, posto nigde ne mogu da nadjem informaciju o kojem se radi.
Veliki pozdav i hvala, najbolji ste
Poslednja ispravka: dragon (5.8.2011. u 11:01)
Čestitke na poklonu i novom satu, želim ti da uživaš dugo u njemu i da ga u zdravlju nosiš. Mogao bi da postaviš i par fotki kako bi i mi mogli da vidimo tvoj novi satić.
Mehanizam ti je ETA G10.211 kvarcni hronograf iz Fashionline serije.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Kako znate koji je mehanizam u pitanju?
Tako je zapisano u Velikoj knjizi znanja koju samo zmajevi umeju da tumače.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
I ja sam uspeo da nadjem tu knjigu neko je ostavio link ka sajtu . Samo me malo buni, na tom sajtu watchtime, pise da je u pitanju ETA 251.272. Predpostavljam da ja gresim negde?
Inace radi se o starom modelu (ih da je novi), star je 4godine. Deda ga je nosio i pre nego sto mi ga je poklonio odradio je veliki servis u certini (racun je bio 240fraona, nisam siguran franak je oko 60-70din tako da cena zamene diktunga na ds podiumu od 100e kod nas, koji je neki clan pominjao u nekoj temi za svoj sat i nije toliko velika). Drugi deo price koji je vezan za sat, je bio kada sam isao u servis da mi nasteluju kazaljku minutare na stoperici na Sectoru OVERSIZE 3271602025i pitao sam da li rade poliranje satova i dao im Certinu. Decko je rekao skini sat i odneo ga na 5min, vratio mi je isti samo sto je bio kao nov. Sijao je kao ukrasna jelka od tada je malo izgubio sjaj ali evo ipak neke slikice.
Veliki pozdrav i hvala.
Poslednja ispravka: bezbi (5.8.2011. u 14:35)
Četiri godine,pa još servisiran-Računaj da imaš nov sat.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Pa i košta ko nov, franak je preko 90din, znači da je servis oko 200€!
Koliko sam ja vidio po netu,čitava DS Spel serija koristi Eta Normflatline liniju proizvoda!
Tako da je unutra vjerovatno 251.272.
Ako je tako,onda je to mnogo bolji mehanizam od G10.
Bookmarks sajtovi