Pozdrav! zanima me da li postoji neki sajt na kome mogu videti cenovnik za certina satove kod nas ??? hvala u napred
Pozdrav! zanima me da li postoji neki sajt na kome mogu videti cenovnik za certina satove kod nas ??? hvala u napred
NE. Jedini zastupnik Certina satova za Srbiju je ChronosTime i na njihovom sajtu ne postoji cenovnik.
Inače je politika kompanije Certina da se njihovi satovi prodaju isključivo preko distributera i nikako online putem kako bi se izbegla mogućnost prevara i prodaja re*lika!
I pored toga, može se naći na netu da se prodaju njihovi satovi.
Cene u jednoj poljskoj prodavnici možeš da vidiš na sledećem linku! Postavio sam ti ovaj link kako bi imao približan uvid u cene Certina satova kod NAS, jer su cene slične, barem za kvarcne modele.
Svakako da ti je najsigurniji način provere cena da odeš direktno u radnju i pitaš, ne ovu poljsku, već u Chronos.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
havla! pozdrav!
Ja sam kupio pre godinu dana Certinu DS Podium u Novom Sadu u Chronos Time i stvarno sam prezadovoljan. Nisam imao ni jednu reklamaciju i sat je super radio tako da moje preporuke idu za Chronos Time. Mislim da se Certina prodaje i u Beogradu u Merkatoru ali je tamo mnogo manji izbor satova. Pozdrav!
Da se nadovežem, na prethodne komentare. I ja sam srećni vlasnik DS Podium Big Size i dajem sve preporuke Chronos Time-u. Svakog 13-og u mesecu daju 13% popusta pri kupovini, uz uslov da im se ostavi bilo kakav stari sat. Može čak i iz pakovanja čipsa. Meni su, uz ostavljenu kaparu, sat ostavili ispod pulta da dođem 13-og po njega.
Cenovnik za neke modele Certina satova -domaca internet prodavnica- otkucajte u pretrazivac SENSE WATCH WEBSHOP
Od kad ovi imaju certinu i citizen? Narucivao sam od njih vise puta casio satove, stvarno su super, preporucujem sajt.
Bookmarks sajtovi