Ja imam Omikron sa danima na srpskom i nemackom: http://www.svetsatova.com/forum/f79/...artz-4369.html
Verovatno su ciljno pravljeni za ex. Yu trziste.
Pozdrav simke. Veoma lep sat. Konkretan sat sam video kod Simovića, bio je na sređivanju. Nikad ranije nisam hvalio Simovića, iako sam nekoliko satova kod njega servisirao i mislim da odlično radi svoj posao i da se posveti mušteriji a pritom nema neke astronomske cene kao neki, ali moram reći da sat mnoogo bolje izgleda uživo nego na fotografijama.Čovek ga je ispolirao tako da izgleda kao da je juče izašao iz fabrike. Čelično masivno kućište, debeli kvalitetan pleksi, veoma lep brojčanik sa bojama koje se presijavaju a eto ima i "patriotski" datumar. U zdravlju ga nosio.
Lep i zanimljiv sat. Boja brojcanika mu daje poseban izgled.
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Svaka cast Simke, ako ga je Simovic sredjivao ne sumnjam da je izvanredan
Koliko vidim na fotkama, kuciste je odlicno ispolirano. Definitivno je Simovic radio, Simke dobru si kupovinu napravio
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Simke sve cestitke na ovom lepom i neobicnom satu. I naravno pohvale za majstora Simovica, uvek uradi odlicno svoj posao.
Bookmarks sajtovi