5Likes
-
2
Post By popovac 76
-
1
Post By VLADAN P
-
1
Post By skydrummer
-
1
Post By skydrummer
-
-
re: WS Superstar ??
Čestitam
Samo mi nije jasno kako to proradi bez baterije?
-
He he samo mi je žao što nisam pred njim to uradio čisto fore radi da li je bio navijen do kraja i nekako se zakočio neznam odtad radi nisam proverio kolika mu je rezerva - pa mogao bih sada ..... Javiću kad stane evo stavljam ga na 12:00.... Uzgred zamolio bih moderatora permutovao sam slova u naslovu nije SW nego WS
-
-
Mozda ti i ovaj link bude interesantan.
https://uhrforum.de/heutiger-flohmar...perstar-t40798
Inace mozda je sat i sa samog pocetka 70-tih. Izraz waterproof je koristen do kraja 60-tih , eventualno sam pocetak 70-tih. Zamenio ga je izraz water resistant.
Jos jedan link (ukucaj wb superstar u pretrazivac sajta )
Mikrolisk - The horological trade mark index
Poslednja ispravka: skydrummer (27.8.2017. u 18:27)
-
Re: WS Superstar ??
Naravno upravu si Sky (kao i uvek) Superstar je kao robnu marku registrovao Walter Schaffner u Cirihu 61...kasnije je dodao prefiks WS
Sto se nemačkog foruma tiče u potpunosti se slažem sa likom da je lupa na staklu nesrećno namestena i nije ni potrebna.
EB 8021 mehanizam nije nesto poznat (barem meni) pitam se kog su vraga stavljali 23 rubina u njega....
Što se mog primerka tiče - mogu da kažem da je cifer u inzvanrednom stanju, kućište je sasvim uredu, a iluminacija na kazaljkama radi skoro jedan minut što za godine sata (oko 50) normalno!
Sve u svemu rekao bih odlično satiče za smešan novac ....
-
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi