Dobar dan,
Posedujem rucni zlatni sat Marvin base 1000.
Nikako ne mogu da nadjem neku specifikaciju sata i kome da se obratim za procenu vrednosti sata.
Pa ako moze neka pomoc.
Hvala unapred
Dobar dan,
Posedujem rucni zlatni sat Marvin base 1000.
Nikako ne mogu da nadjem neku specifikaciju sata i kome da se obratim za procenu vrednosti sata.
Pa ako moze neka pomoc.
Hvala unapred
valjalo bi neku sliku da postavis.sto bolja slika to bolja procena.moram da kazem da marvin nije luksuzni svajcarski sat.
Poslednja ispravka: jagos (9.5.2013. u 0:09)
E moj Jagose ).....nemas ti pojma,idi na njihov sajt
e, ako na sajtu pise, onda u redu...
bulevar, kad pametniji govori, cuti i slusaj. ili makar samo cuti. to ti je mnogo bolje nego da pokazujes svoje neznanje i nevaspitanje, govoreci nekome koga ne znas, i ko ti je dao dobronameran savet i komentar, da pojma nema.
savet si dobio: okaci slike sata i mehanizma, pa ces dobiti vise informacija.
jole777 kaže:
Ma kakvi ti titovi i obicni marvin...ovo je kolekcionarski primerak,a vidim da ovde niko nema pojma o tom modelu,model je od pre 2 svetskog rata....mislim da je muzejski primerak,to mi je rekao jedan sajdzija sto ga je cistio pre 10 godina....pa me zanima da li neko zna nesto vise o tom modelu ili mi jagos mora lupetati gluposti )
Ako su tako rekli, onda u redu.
Posto smo mi gomile neznalica, i lupetamo gluposti, a ti ocigledno ne znas ljudski da razgovaras, narocito sa ljudima koji su hteli da ti pomognu, ova prica je defirnitivno zavrsena.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Pošto je bulevar očigledno došao da provocira, ne setivši se čak ni da stavi sliku sata, pa tako nema ni materijala za diskusiju, tema se zaključava.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bookmarks sajtovi