Neke informacije za G.Monard ako neko zna?
Neke informacije za G.Monard ako neko zna?
Andreja, na kakve informacije misliš? Daj nam neke smernice?
Pozdrav!
raboti se za sat koji imam,dzepni sat,na zadnoj stranu se nalaze podataka sata,ja ceo vreme sam mislio da se radi o c.monard,ali kada sam podobro video radi se za G.Monard,video sam da na ruskih foruma se spominje u vezu G.Monard,ali ja iskreno neznam za sta se radi,dali za sam proizvodjac,ili o marku sata ili o nesto drugo... u tom smeru posto po internetu nemogu da saznam nisto u veze G.Monard,ako neko zna molim za pomos.
Pozdrav!
Kako onda da mi pomognemo ako na internetu nema ništa bez fotografija sata.Na posao stavi fotografije vjerujem da bude onda pokoja informacija za te.
nisam stavio slike od sata zasto se radi za sat za koji vec sam pitao ovde na forumu pred neki dan i sada sam saznao da ne se radi o C.Monard nego o G.Monard,trazim informacije vezani za njega ali nista specijalno po netu... interesuje me neki podatak vezan za G.Monard,firmu,marku sta bilo... velik pozdrav
G.Monard sada egzistira kao firma koja se bavi sramnom izradom replika raznih marki satova.
Da li je nekada postojala firma pod tim imenom koja je zaista proizvodila satove-ne znam.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi