Pozdrav svima, novi sam clan i ovo je ujedno i predstavljanje.
Zelim da sredim pomenuti sat i prvo sto moram da uradim je staklo koje je osteceno (na 12 sati).
Problem je sto nigde nemogu da pronadjem zamenu zbog oblika a u pitanju je pleksiglas pa ih niko ne pravi. Ostecenje je duboko i poliranje nema svrhe.
Moze li mi neko dati neki savet. Zamisao je da rucno od parceta pleksiglasa napravim zamenu. Skinuo sam staklo i uzeo mere. Ovih dana cu ici po pleksiglas pa polako poceti sa obradom.
Bio bih zahvalan ako neko moze nesto vise da mi kaze o samom modelu obzirom da na netu nisam nista pronasao.
Inace vec duze vreme imam Schaublin 70 sa dosta opreme pa sa svom jurnjavom oko ovog sata, a i klincu sam u petak kupio Swatch, sve mi je interesantnija ideja cackanja po satovima. Sa foruma knjige sam skinuo Urarski prirucnik i ovim putem se zahvaljujem osobi koja je okacila link za verovatno jedinu knjigu na nasem jeziku. Nameravam da kupim i Watchmaking od George Daniels-a
pa mozda se izrodi i lep hobi iz svega. Znam da sam odlutao od teme ali ovo je kako rekoh i predstavljanje
Slike Doxe:
Bookmarks sajtovi