Pre svega pozdrav svima i drago mi je da cemo se druziti u narednom periodu!
Kao sto pise u naslovu, radi se o satu Omega De Ville. Vlasnistvo moga oca, kupljen 1986. ili 1987. godine (trebalo bi da uskoro dobijem preciznu informaciju) u Poljskom Pevex-u. Placen 970 maraka u to vreme. Radio svih ovih godina normalno, samo su baterije menjane, dok jednom nije stao. Tada mu je zamenjena baterija koja je trajala samo 2 dana. Nakon toga zamenjena je novom, koja nista duze nije trajala. Casovnicar je ustanovio da negde "curi" ta energija iz baterije, medjutim nista preciznije nije mogao reci dok se ostali casovnicari u Pozarevcu nisu ni usudili da uzimaju sat na popravku. Sada sam ja preuzeo sat kako bih u Beogradu eventualno nasao neko resenje. Tragajuci za ovlascenim servisom Omega satova ovde, naisao sam na ovaj forum. Ovde vidim da je tesko doci do njih, da ne otvaraju satove starije od 10 godina itd. Postoji li neki provereni casovnicar za ovakvu vrstu satova u Beogradu? Moze li mozda neko od vas na osnovu ovoga sto sam napisao da pretpostavi sta je u pitanju? I koliko otprilike kostaju popravke ovakvih satova? Znacila bi mi i informacija o nekoj vrednosti ovog sata u ovakvom stanju, jer mi se ne isplati da dajem za popravku vise nego sto sam sat vredi, slozicete se. Svaki savet je dobro dosao. Nadam se da nisam nista izostavio, ovo mi je trece pisanje istog posta, ne da mi se da postavim nikako.
Unapred hvala i nadam se da nisam promasio sekciju foruma za ovakvu temu.
Evo i nekoliko slicica ovog sata:
Bookmarks sajtovi