3Likes
-
2
Post By Don_Krstic
-
1
Post By mgrbam
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
-
Re: Omega sat - Pomoc/Info
Dobro nam došao!
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Hvala, bolje vas nasao!
-
Stariji član
- Reputacioni uticaj
- 19
-
Pozdrav . . . Odlican sat, prelepo ocuvan, sa jako dobrim mehanizmom ((bidfun-db Archive: Watch Movements: Omega 630) mislim da je taj ne vidim sa slike oznaku najbolje) . . . Osnovni podaci o mehanizmu su tu . . . Po zigovima na kucistu bih rekao da je sat, odnosno kuciste od zlata (zigovi su malo cudni), najbolje je proveriti kod zlatara . . Ako vas jos nesto zanima SLOBODNO PITAJTE . . . POZDRAV . .
P.S. Sto se tice vrednosti nije bas velika jer je sat zenski i kod nas takvi satovi nisu bas popularni, odnosno na ceni . . . Nikako vam ne bih preporucio da ga prodajete kao staro zlato (ako je zlato u pitanju) ima vremena doci ce i kod nas vreme kada ce im se cena vratiti u normalu . . .
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Hvala na informacijama.
Koliko sam uspio da saznam sat je dobila nasa rodjaka povodom 10 godina rada u firmi (mislim da je bila obican sluzbenik tj nije radila na visim funkcijama). Takodje, moje djevojke baba je dobila Doxa sat za 30 godina rada u firmi.
Interesuje me procjena vrijednosti sata u vrijeme kada je proizveden i neko okvirno poredjenje sa danasnjim cijenama.
Jos jednom hvala.
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke