Odlican sajt za ljubitelje vintage Omega satova, proizvedenih u periodu 1950-1970, sa odlicnim galerijama slika satova, kutija, korisnickih uputstava, starih reklama i, mozda najvaznije, detaljnim spiskom mehanizama.
Omega Fanatic
Odlican sajt za ljubitelje vintage Omega satova, proizvedenih u periodu 1950-1970, sa odlicnim galerijama slika satova, kutija, korisnickih uputstava, starih reklama i, mozda najvaznije, detaljnim spiskom mehanizama.
Omega Fanatic
jole777 kaže:
Druže moj, ovo je primer telepatije! Upravo sam tražio nešto da bih saznao malo više o jednoj tastovoj omegi koju bih voleo da sredim.
Svaka čast!
e, bas mi je drago ako bude od koristi!
jole777 kaže:
Speedmaster-Mission.net - Dosta korisnih informacija o Omega Speedmaster modelu. U suštini, gotovo sve što treba da znate o ovoj legendi naći ćete upravo na ovom sajtu.
Chronomaddox - Zar vam je potrebno više od ovoga? Informacije i članci Chuck Maddox-a, jednog od najvećih poštovalaca i zaljubljenika u Omega Speedmaster.
Omega Constellation Collectors - Constellation serija među kolekcionarima verovatno privlači najviše pažnje a ovaj blog će vam pružiti uvid u mnoštvo korisnih informacija o vintage "Connie" modelima.
Old-Omegas - Link koji je svojevremeno postavio watchmag a na kojem možete pronaći interesantne informacije o starim Omega satovima, brošure, članci, uputstva, itd.
Omega-Addict - Internet strana sa par dobrih opisa i korisnih informacija o Omega satovima (i jedan skriveni link - articles).
Omega Vintage Watches - Saznajte koji se kalibar nalazi u vašoj Omegi ili od kada do kada je trajala proizvodnja određenog modela.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Bookmarks sajtovi