VLADAN P Super Moderator Staff member Dec 31, 2018 #1 Portal Svet Satova svim članovima želi srećniju ,slobodniju i uspešniju Novu godinu!
skydrummer New member Dec 31, 2018 #3 Članovima Sveta satova i njihovim porodicama želim sve najbolje Novoj godini.
Vtcwatch New member Jan 1, 2019 #9 Sve najbolje u 2019. godini Poslano sa mog SLA-L22 koristeći Tapatalk
BANDIDO New member Jan 1, 2019 #11 Svim članovima portala puno zdravlja i srece.Živi,zdravi i veseli bili pozz
S SeikoFan New member Jan 1, 2019 #13 Moj otac je predsednik ovog moto kluba vec 3 godine odkad ovo radimo,ovo je bila moja ideja,i za uskrs isto radimo,to mozete videti na rtv sunce kanalu you tube
Moj otac je predsednik ovog moto kluba vec 3 godine odkad ovo radimo,ovo je bila moja ideja,i za uskrs isto radimo,to mozete videti na rtv sunce kanalu you tube
skydrummer New member Jan 14, 2019 #16 Свима који славе Нову годину по јулијанском календару, све најбоље у Новој години. Такође, свима који славе Светог Василија срећна слава.
Свима који славе Нову годину по јулијанском календару, све најбоље у Новој години. Такође, свима који славе Светог Василија срећна слава.