23jewels New member Nov 22, 2013 #142 Re: seiko tsunami bezbi said: kakav trio..sta je sledece jel SUMO? Click to expand... upravo :beer: Jos jednom, hvala vam na lepim komentarima. zivi bili
Re: seiko tsunami bezbi said: kakav trio..sta je sledece jel SUMO? Click to expand... upravo :beer: Jos jednom, hvala vam na lepim komentarima. zivi bili
ckvrlj New member Nov 22, 2013 #143 Imam neki osećaj da će biti BLUMO. Samo napred, sjajnu kolekciju seiko divera praviš.
RUS Moderator Nov 22, 2013 #144 23, satovi su odlicni, to je vec poznato, ali moram posebno da pohvalim slike i nacin na koji su satovi predstavljeni, svaka cast.:congrats:
23, satovi su odlicni, to je vec poznato, ali moram posebno da pohvalim slike i nacin na koji su satovi predstavljeni, svaka cast.:congrats:
Dragojlovic Darko New member Nov 22, 2013 #145 To je tacno svaki put kad gledam te slike pozelim da kupim neki od tih modela
23jewels New member Nov 22, 2013 #146 ckvrlj said: Imam neki osećaj da će biti BLUMO. Samo napred, sjajnu kolekciju seiko divera praviš. Click to expand... Osecaj te ne vara :laugh: RUS. said: 23, satovi su odlicni, to je vec poznato, ali moram posebno da pohvalim slike i nacin na koji su satovi predstavljeni, svaka cast.:congrats: Click to expand... :dontknow: Uvek se negde trudim da prikazem detalje, ili neke specificne delove, kao sto je oblik kucista kod stargejta ili samuraja. Brojcanik mi je uvek najmanje zanimljiv za fotografisanje Hvala tebi i Darku Last edited: Nov 22, 2013
ckvrlj said: Imam neki osećaj da će biti BLUMO. Samo napred, sjajnu kolekciju seiko divera praviš. Click to expand... Osecaj te ne vara :laugh: RUS. said: 23, satovi su odlicni, to je vec poznato, ali moram posebno da pohvalim slike i nacin na koji su satovi predstavljeni, svaka cast.:congrats: Click to expand... :dontknow: Uvek se negde trudim da prikazem detalje, ili neke specificne delove, kao sto je oblik kucista kod stargejta ili samuraja. Brojcanik mi je uvek najmanje zanimljiv za fotografisanje Hvala tebi i Darku
skydrummer New member Nov 22, 2013 #147 Re: seiko tsunami Satove sam pohvalio ali zaboravih da kažem da su fotke odlične :thumbup:!
Mare23jewels New member Nov 30, 2013 #149 Druze zavidim ti na kolekciji PRELEPI SUUUUUUUUUU !!!!!!:congrats: :w00t:
jagos New member Apr 21, 2014 #151 bas dobro izgleda sturm.extra sat extra slike.svaka cast. Last edited: Apr 21, 2014