3000 članova !

Čestitke Deda Mrazu i sve pohvale adminu na ovom lepom i simboličnom gestu :congrats:

Ima nas ,ima :thumbsup:
Sad možemo i da blokiramo Nemanjinu (Vladu) dok ne ukinu porez na satove. :)

Pridružujem se čestitkama, Svet satova najuticajniji i najveći sajt na Balkanu, neka tako i ostane!

Čestitke Deda Mrazu i sve pohvale adminu na ovom lepom i simboličnom gestu :congrats:
Hvala :)

Ima nas ,ima :thumbsup:
Sad možemo i da blokiramo Nemanjinu (Vladu) dok ne ukinu porez na satove. :)
Hehehe, super ideja, a verujem da bi takva odluka naišla na oduševljenje svih članova foruma ;)

Pridružujem se čestitkama, Svet satova najuticajniji i najveći sajt na Balkanu, neka tako i ostane!
Hvala na lepim rečima. :thumbup:

[h=3]
users_online.png
Trenutno aktivnih korisnika[/h]There are currently 26 users online. članova 4, gostiju 22
Najviše korisnika nas je posetilo juče u 22:53 – 268 korisnika.

Na neke koncerte dođe manje ljudi,a ovo je bio samo jedan trenutak u životu ovog portala. :thumbup:‎

Re: 4000 članova !

eh cak sam se i probudio ranije za majcu i cekam u redu ko za leb i nista. sramota bre deda mraz jednu poruku doduse vrednu i dobi nagradu a ja toliko gluposti napisah za ove 3 godine i nista....nema pravdeee!!!!!!!!

Last edited:
Deda Mraze čini mi se da si mi poznat od ranije.
Samo nisam sigurna ko se krije iza te bele brade :D.
Majcu zaslužuješ, ako ni zbog čega drugog onda zbog svojih godina, starina od 70 ljeta, nije malo, iako sam mislila da je Deda Mraz stariji.

users_online.png
Trenutno aktivnih korisnika

There are currently 26 users online. članova 4, gostiju 22
Najviše korisnika nas je posetilo juče u 22:53 – 268 korisnika.

Na neke koncerte dođe manje ljudi,a ovo je bio samo jedan trenutak u životu ovog portala. :thumbup:‎
Da, da, konacno je oboren stari rekord od 193 clana u isto vreme na forumu.
I sta reci, osim...idemo dalje ;)

^ Dobro, bar ti znas da sam smanjio gabarite ;).

Bas mi je drago i za rekord posecenosti :congrats:!

EDIT:
Sto bi rekli Dragan Nikolic i Vladan Stevanovic - Idemo dalje:

Last edited:
Ali je rodjen na dan bombardovanja Beograda, nije ni to mala stvar ;)

Ali rođen je na Severnom polu, a ne u Beogradu, tako da taj podatak ne može upisati u svoju inače prebogatu biografiju ;).
Zato svi mi koji smo juče bili na forumu možemo reći da smo učestvovali u obaranju jednog rekorda :congrats:.

Retke dame,i poštovana gospodo
Najkvalitetniji forum posvećen satovima na ovim prostorima je,u miru i tišini,premašio cifru od 5000 članova!
:congrats:
Idemo dalje...

Hvala imenjače što si nam skrenuo pažnju na to, nekada se toliko zanesemo da zaboravimo da proslavimo ili barem pomenemo neke bitne događaje. :thank_you2:
Hvala vam svima na podršci i nadam se da ćemo zajedno dočekati još mnogo novih članova i budućih prijatelja na ovom forumu! :congrats:

Dragi moji, idemo dalje...

stvarno lepa brojka.da cestitamo nasem gazdi koji je strog ali zato nepravedan.idemo dalje. bolje 100 godina ko bogatas nego 7 dana ko siromah.

Cestitke i od moje malenkosti, ovo je lep broj. Zasto bre Jagose Vladan nepravedan, da nisi nesto drugo hteo da kazes :)

Back