jagoda-nbg New member Mar 8, 2011 #3 hehe....malo i da se nasalimo!! Attachments 8. mart.JPG 28.9 KB · Views: 110
Shmizla Administrator Staff member Mar 8, 2011 #8 Momci hvala na čestitkama! Budite svaki dan ovako divni, kako na forumu, tako i prema vašim dragim osobama. :man_in_love: Pozdrav!
Momci hvala na čestitkama! Budite svaki dan ovako divni, kako na forumu, tako i prema vašim dragim osobama. :man_in_love: Pozdrav!
dragon New member Mar 9, 2011 #10 I ja se pridružujem ekipi i želim srećan 8. mart članicama naše male zajednice! :flowers: :flowers: :flowers: Zmajček, ne mogu da verujem da si se i mene setio! Mada, neću ti oprostiti što mi barem jedan cvetak nisi poklonio!
I ja se pridružujem ekipi i želim srećan 8. mart članicama naše male zajednice! :flowers: :flowers: :flowers: Zmajček, ne mogu da verujem da si se i mene setio! Mada, neću ti oprostiti što mi barem jedan cvetak nisi poklonio!
milan zmaj New member Mar 9, 2011 #11 dragon said: I ja se pridružujem ekipi i želim srećan 8. mart članicama naše male zajednice! :flowers: :flowers: :flowers: Zmajček, ne mogu da verujem da si se i mene setio! Mada, neću ti oprostiti što mi barem jedan cvetak nisi poklonio! Click to expand... ma nisam nasao pa gde bre ja na tebe cim otvorim oci
dragon said: I ja se pridružujem ekipi i želim srećan 8. mart članicama naše male zajednice! :flowers: :flowers: :flowers: Zmajček, ne mogu da verujem da si se i mene setio! Mada, neću ti oprostiti što mi barem jedan cvetak nisi poklonio! Click to expand... ma nisam nasao pa gde bre ja na tebe cim otvorim oci