tolarbo New member Mar 27, 2011 #1 Iako ne volim ove nestandardne brojcanike, ovaj sat me odusevljava sve vise i vise. A najvise mi se dopada mehanizam: pravo umetnicko delo. Zaboravih fotografije sata i mehanizma. Uzivajte!
Iako ne volim ove nestandardne brojcanike, ovaj sat me odusevljava sve vise i vise. A najvise mi se dopada mehanizam: pravo umetnicko delo. Zaboravih fotografije sata i mehanizma. Uzivajte!
HADzI DALIBOR New member Mar 27, 2011 #2 re: A. Lange & Sohne Zeitwerk Striking Time Kod njih je sve umjetničko djelo i nemaju ništa za normalnu raju! Ovako nešto i kada bih dobio - ne bih znao šta bih sa njim!
re: A. Lange & Sohne Zeitwerk Striking Time Kod njih je sve umjetničko djelo i nemaju ništa za normalnu raju! Ovako nešto i kada bih dobio - ne bih znao šta bih sa njim!
skydiver New member Mar 27, 2011 #3 re: A. Lange & Sohne Zeitwerk Striking Time Boles' i preporučena cena od oko 90.000,00€ ako se ne varam. Dobra je i ovaj Lange Zeitwerk Luminos, nije zvonar, ali zato svetli u mraku...pravi sat za fantoma iz opere. Više informacija na linku LANGE ZEITWERK “Luminous”: the watch – A. Lange & Söhne
re: A. Lange & Sohne Zeitwerk Striking Time Boles' i preporučena cena od oko 90.000,00€ ako se ne varam. Dobra je i ovaj Lange Zeitwerk Luminos, nije zvonar, ali zato svetli u mraku...pravi sat za fantoma iz opere. Više informacija na linku LANGE ZEITWERK “Luminous”: the watch – A. Lange & Söhne
tolarbo New member Mar 28, 2011 #4 re: A. Lange & Sohne Zeitwerk Striking Time HADzI DALIBOR said: Kod njih je sve umjetničko djelo i nemaju ništa za normalnu raju! Ovako nešto i kada bih dobio - ne bih znao šta bih sa njim! Click to expand... Samo bi ga gledao
re: A. Lange & Sohne Zeitwerk Striking Time HADzI DALIBOR said: Kod njih je sve umjetničko djelo i nemaju ništa za normalnu raju! Ovako nešto i kada bih dobio - ne bih znao šta bih sa njim! Click to expand... Samo bi ga gledao
Marko 5 New member Mar 31, 2011 #5 re: A. Lange & Sohne Zeitwerk Striking Time Ma oni su umetnici,ovo je prosto prelepo! Inace ovaj sat mi je screensaver vec dugo vremena...
re: A. Lange & Sohne Zeitwerk Striking Time Ma oni su umetnici,ovo je prosto prelepo! Inace ovaj sat mi je screensaver vec dugo vremena...
P patek Banned Mar 31, 2011 #6 re: A. Lange & Sohne Zeitwerk Striking Time Gde si ga skinuo? Dobar je i kao screensaver, stedi ekran a pokazaje vreme kao Lange
re: A. Lange & Sohne Zeitwerk Striking Time Gde si ga skinuo? Dobar je i kao screensaver, stedi ekran a pokazaje vreme kao Lange
Templar New member Mar 31, 2011 #7 re: A. Lange & Sohne Zeitwerk Striking Time Ovo spada u perverzije vec...
Marko 5 New member Mar 31, 2011 #8 re: A. Lange & Sohne Zeitwerk Striking Time patek said: Gde si ga skinuo? Dobar je i kao screensaver, stedi ekran a pokazaje vreme kao Lange Click to expand... Evo imas ovde da skines,odlican je svakog minuta se menja kuciste a i pokazuje tacno vreme naravno
re: A. Lange & Sohne Zeitwerk Striking Time patek said: Gde si ga skinuo? Dobar je i kao screensaver, stedi ekran a pokazaje vreme kao Lange Click to expand... Evo imas ovde da skines,odlican je svakog minuta se menja kuciste a i pokazuje tacno vreme naravno
tolarbo New member Mar 31, 2011 #9 re: A. Lange & Sohne Zeitwerk Striking Time patek said: Gde si ga skinuo? Dobar je i kao screensaver, stedi ekran a pokazaje vreme kao Lange Click to expand... A stedi i dzep
re: A. Lange & Sohne Zeitwerk Striking Time patek said: Gde si ga skinuo? Dobar je i kao screensaver, stedi ekran a pokazaje vreme kao Lange Click to expand... A stedi i dzep
skydiver New member Jan 4, 2012 #10 re: A. Lange & Sohne Zeitwerk Striking Time Ima ovde jedan interesantan video LANGE ZEITWERK Može i da se čuje i da se vidi par osnovnih specifičnosti ovog sata.
re: A. Lange & Sohne Zeitwerk Striking Time Ima ovde jedan interesantan video LANGE ZEITWERK Može i da se čuje i da se vidi par osnovnih specifičnosti ovog sata.