Ajde ko zna neki dobar vic ...

Прозива професор Земунац ученика Земунца и каже му: "ти идеш на
поправни".Долази Земунац сав бесан до катедре, вади нож из џепа и забада
га у сто и каже: "значи дај ми 2 одма!" Професор вади утоку и
каже:"значи прво да одговараш!

Dođe Mujo u restoran, a malo poslije dođe konobar : - Oprostite, ovo je švedski stol. A na to će Mujo: - Dignut ću se ja kad šveđani dođu.

Dva prijatelja:- Slušaj, večeras u mom stanu organiziram grupni seks. Da li bi i ti došao?- Kako da ne, vrlo rado. Nego reci mi, koliko će nas biti?- Ako dovedeš i tvoju curu biti će nas troje.

Krvav si stvarno! :D
Top Gun nije na prodaju MILANE... Da znas da igras fudbal pa i da razmislim...:lol:

Opa kakve su ovo prozivke ;)

Nije vic, ali ono...

Jedan 64-godišnji nemački penzioner, koji je odlučio da zazida ulaz u svoj podrum, neprijatno se iznenadio kada je shvatio da stoji sa pogrešne strane zida, saopštila je u četvrtak policija nemačkog mesta Kala.

Penzioner je nabavio cigle i cement i proteklog vikenda prionuo na posao. Tek kad je završio, primetio je da je sve vreme radio s unutrašnje strane podruma i da je zazidao izlaz.

Vikend je proveo u podrumu, ali je imao sreću što je sa sobom poneo hranu i pneumatski čekić. Umesto da uništi tek sagrađeni zid, opredelio se da buši onaj koji ga razdvaja od komšija. Komšije, sa kojima je godinama u zavadi, čule su burgijanje i pozvale policiju koja je penzionera sačekala s druge strane zida.

Izvor: novosti.rs

Ovo je vrhunski! Priceless...

jeli prijatelju jel ima neka ovde tema recimo : prituzbe na modelatore?
Nema, ali ima na članove koji se žale na moderatore :)

el :) smem da budem u ovoj temi modelator :o
Računaj da jesi ;)

Pozdrav.

Koja je razlika izmedju muža i momka?
45min.

Kako se zove kada je žena paralizovana od struka naniže?
Brak.

Šta su to "pomešane emocije"?
Kada se vaša tašta surva u provaliju vozeći vaš novi Mercedes.

Last edited by a moderator:
Re: Ajde neki dobar vic da se smejemo...malo i sale...

Evo par raznih,nisu losi...

Odmarao se covek u vikendici pored ribnjaka, i cuje neki smeh... Kad je stigao do ribnjaka, vidi pet devojaka kako se kupaju gole. Devojke ga primetile pa otplivaju u dublji kraj ribnjaka i vicu: Bezi perverznjace, necemo izaci dok si ti tu!
Ma nisam ja dosao da vas gledam, nego da nahranim krokodila...

Ulazi Srbin u taksi u gradu New Yorku. Ne zna engleski, zaboravio adresu, ali zna otprilike gde treba da ide,
pa pocne da mrmlja poluglasno za sebe:
- Kako sad da mu objasnim...
- Mozes na Srpskom! - kaze mu taksista crnac.
- Otkud ti znas Srpski jezik? - iznenadi se Srbin.
- Bio sam 20 godina u Beogradu na fakultet.
- Dvadeset godina?! Pobogu, covece, pa zasto si studirao 20 godina ?
- A upa' sam u neko lose drustvo...

Dragi Boze,
Ove godine si uzeo mog najmilijeg pevača Majkl Džeksona, mog najboljeg glumca Patrika Svejzija, moju najbolju glumicu Faru Foset… Pišem ti, samo da te podsetim, da je moj najdraži političar Boris Tadic...
Hvala!

Otac je stigao kuci nesto pre uobicajenog vremena za rucak
Na ulici ispred kuce zatekne sina kako se igra sa loptom
Odusevljen njegovom igrom i sam pocne sutirati loptu sa malim.
Nakon izvesnog vremena mali stane i zapita tatu:
- Tata a koliko su tebi dali cika Mile i mama da se igras dok su oni gore ????

:)

Pozdrav

Evo i nekoliko o Chuk Norris-u

Šta radi Chuck Norris u vreloj vodi ?
- Ladi muda !

· Čak Noris je 'napumpao' buba-maru, ... tako je nastao fudbal

· Ako na trenutak izgubite internet konekciju ne paničite... To Čak Noris skida mejlove!

· Čak Noris ne slavi rodjendan. Rodjendan slavi njega...

· Čak Noris pravi limunadu od pomorandže

· Čak Noris je brži od jedne sekunde za pola sata...

· Čak Noris kad prdne u busu, riba do njega kaže pardon

· Čak Noris nema čelo. To je jos jedna pesnica

· Čak Noris seks ne smatra seksom ako žena preživi

· Čak Noris zapuši vc šolju... kad piša.

· Voda prokuva brže kad je gleda Čak Noris.

· Čak Noris je dobrovoljni davalac krvi. Ali ne svoje.

Chuk Norris moze da odglumi orgazam

:laugh:

Evo par raznih,nisu losi...

Dragi Boze,
Ove godine si uzeo mog najmilijeg pevača Majkl Džeksona, mog najboljeg glumca Patrika Svejzija, moju najbolju glumicu Faru Foset… Pišem ti, samo da te podsetim, da je moj najdraži političar Boris Tadic...
Hvala!
vrh :lol:

Evo i nekoliko o Chuk Norris-u

Ako na trenutak izgubite internet konekciju ne paničite... To Čak Noris skida mejlove!
Mora da ih se danas naskidao pošteno obzirom da je meni konekcija pucala svakih 30 sekundi. :mad:
A možda je razlog to što je pao kao neki sneg u decembru mesecu pa su putari neočekivao iznenađeni. :lol:

ovo je za Ban

E i nije bas,trebaa da ti bude drago...

Pise Pirocanac caletu iz vojske,dobro je i tako to ali izmedju ostalog mu trazi da mu posalje 2000 dinara
Sledece nedelje stize pismo od oca,kaze dobro su svi a u koverti pored pisma stoji 200 din
Na kraju pisma pise - dragi sine ne pise se dvesta dinara sa 3 nule nego sa dve...

Back