Ambasadori brendova satova

Nismo ga zaboravili, vec je isti slucaj kao i kod tebe;)
On je trenutno AP ambasador
Schumacher_AP_slider.jpg

O.T. meni su uvek favoriti bili, Senna i Hakkinen.

^ Like je za Sennu i Hakkinena ;). Mada je Senna nosio jedan od zesce ruznih TAG Heuer Link satova (doduse - TAG im je bio generalni sponzor, Senna im je bio ambasador).

tag-heuer-sel-analogue-digital.jpg

Sena, Hakinen :congrats: Od mladjih jedino Kimi

Kimi & TW steel

raikkonen-tw-steel.jpg

I Mikka je nosio tag, a na zadnjoj strani su pored njegovog bili potpisi David Coulthard-a a i Ron Dennis-a
3423.jpgP6200118a.jpgMika-Hakkinen-2-300x199.jpg

Od ovih sto trenutno voze, Kimi mi je favorit.

Last edited:
Sena, Hakinen :congrats: Od mladjih jedino Kimi
Od ovih sto trenutno voze, Kimi mi je favorit.

Da - Kimi definitivno! I Grosjean. Lotus volem od malena.

Delimican off topic (samo delimican jer je Kimi ambasador TW Steela, kao sto to rece 23jewels):

Senna & Hakkinen :thumbsup:

Ovu trku i dalje ne mogu da zaboravim i ovo je po mom mišljenju najbolje preticanje ikada, ili barem najbolje koje sam ja video!

Reli vozac Sebastian Loeb je potpisao ugovor sa proizvodjacem satova Richard Mille.
Loeb je dobro poznat svim ljubiteljima automobilizma i devetostruki svetski sampion u reliju(WRC)
Sebastien-Loeb-c-Getty-Image.jpg525687-sebastien-loeb.jpg

Bivsi svetski sampion u Formuli 1, Jenson Button, ambasador Tag Heuer-a u zanimljivom drustvu;)
71967_10151375280238655_387830612_n.jpg

Vozaci Formule 1 i Mercedes AMG Petronas Formula 1 tima, Lewis Hamilton i Nico Rosberg su postali ambasadori IWC brenda.

Lewis-Hamilton-and-Nico-Rosberg-IWC-Ambassadors_5.jpg

Dobro je samo kada nije Hublot. Ne znam zašto mi on pade napamet ali u zadnje vreme njihovi ambasadori niču kao pečurke ( bar mi je takav utisak ). Interesantno mi je videti ( bar koliko mogu razaznati na fotografiji ) da vozači F1 nose sat inspirisan satovima iz WW2. Nema tu ništa čudno ali za pretpostaviti je da bi, kao po nekom šablonu, to morao biti neki sportski hronograf.
Hvala na informaciji.

Last edited:
Daj boze da dobijem loto, ima sky da ti kupim jedan Hublot (roze zlato) i jedan termokompenzovani kvarc po izboru:lol:

Back