Bogami, borba je ostra! Japanci su u blagoj prednosti za sada ali ruska pojacanja su vrlo lako dostupna pa ih je uvek moguce brzo uvesti u bitku Moracu i one planinske pastire da uvucem u ovaj rat. Mozda su sada miroljubivi, ali nema dzabe papa svajcarske gardiste jos od srednjeg veka
Aj' u zdravlje nase (a i u zdravlje Japanaca, Rusa i Svajcaraca) :beer:
Dosla sa kaisem koji kaze da je kozni, ali ja ozbiljno sumnjam u lazno predstavljanje 800 kinti me kostao kais...
Kod casovnicara u Ruzveltovoj. Bio jedan jedini. 18mm je. Medjutim, iz poverljivih, crvendacskih izvora znadem da u Pozeskoj ima jedan matori casovnicar kod koga ima kaisica sa preklopnom kopcom po ceni nekoliko kesica kikirikija
Pogue o da stvarno je lep sat I lepa je i prica da je on uprkos obavezi da nosi zvanicni sat misije, nosio na drugoj ruci svoj seiko Sreca i ja imama jedan ali je bio u malo ozaloscenom stanju, al sve se da srediti! Jos jednom sve cestitke za lepu kolekciju koja ce se posle svemiraca cenim dalje siriti ono bilo je i dosta istrazivaca Zemlje , okean, amazon, stepe, tundre, Artik, Antartik...
E!!! Pa ja sam propustio jos jednog svemirca??!! Duboko se izvinjavam za pozne cestitke, zelje i pozdrave!!! Neka ti lrpo lezi na ruci i dugo kucka!!!! A Wind Rose je do j.j. , sto bi nas narod rekao!!! Imaju Rusi jos dosta ajnceva u rukavu!!!