anbeast - svemirci (zametak) i ostali

Evo dugo cekanog svemirca:

Seiko 6139 - 6002 ''Pogue''

2013-02-22 15.51.05.jpg 2013-02-22 16.00.34.jpg 2013-02-22 15.52.50.jpg

Pogue- sa aukcije.jpg pogue-seiko5.jpg

Nabudzio sam i nekakav kaisic na Raketu ''Wind Rose'':

2013-02-22 15.54.29.jpg 2013-02-22 15.55.46.jpg 2013-02-22 15.55.11.jpg

Eto... ovijeh dana cu ponesto i napisati o ova tri satica koja sam nedavno udomio (Arktika je treca) :D

Uh, ti izgleda hoćeš da nastaviš rusko-japanski rat ;)

Da popijemo jednu votku i jedan sake u čast novih baćuški i nindža :beer:

Bogami, borba je ostra! Japanci su u blagoj prednosti za sada ali ruska pojacanja su vrlo lako dostupna pa ih je uvek moguce brzo uvesti u bitku :D Moracu i one planinske pastire da uvucem u ovaj rat. Mozda su sada miroljubivi, ali nema dzabe papa svajcarske gardiste jos od srednjeg veka :D

Aj' u zdravlje nase (a i u zdravlje Japanaca, Rusa i Svajcaraca) :beer: :D

Dosla sa kaisem koji kaze da je kozni, ali ja ozbiljno sumnjam u lazno predstavljanje :D 800 kinti me kostao kais...

Kod casovnicara u Ruzveltovoj. Bio jedan jedini. 18mm je. Medjutim, iz poverljivih, crvendacskih izvora znadem da u Pozeskoj ima jedan matori casovnicar kod koga ima kaisica sa preklopnom kopcom po ceni nekoliko kesica kikirikija :D

Izgleda da ostadoh jedini koji nema Pogue... :laugh:
Čestitam, od srca. Jedan od meni poželjnijih vintage modela, i vrapci to znaju :D

Bull & Pogue.. opasan dvojac, nema sta. Još jednom, čestitam :)

Pogue o da stvarno je lep sat :) I lepa je i prica da je on uprkos obavezi da nosi zvanicni sat misije, nosio na drugoj ruci svoj seiko :D Sreca i ja imama jedan ali je bio u malo ozaloscenom stanju, al sve se da srediti! Jos jednom sve cestitke za lepu kolekciju koja ce se posle svemiraca cenim dalje siriti :D ono bilo je i dosta istrazivaca Zemlje , okean, amazon, stepe, tundre, Artik, Antartik... :D

Ja moram samo da pohvalim Wind Rose, taj sat uzivo izgleda, pa da ne preteram 10x bolje nego na slikama.
Strasan je:adore:

E!!! Pa ja sam propustio jos jednog svemirca??!! Duboko se izvinjavam za pozne cestitke, zelje i pozdrave!!! Neka ti lrpo lezi na ruci i dugo kucka!!!! :) A Wind Rose je do j.j. , sto bi nas narod rekao!!! Imaju Rusi jos dosta ajnceva u rukavu!!! :)

Back