andrija86ze - moji satovi

andrija86ze

New member
Poljot: kupio sam ga davno kod nekog dede na pijaci...imao je punu kesu tih starih satova koje je prodavao. Bilo mi ga žao s' jedne strane ali nisam naravno samo zbog toga kupio sat. 500din sam ga platio a servis sa novom kožnom narukvicom bio oko 2500din mislim...baš mi bilo drago kad je zakucao ponovo, nisam bio siguran da li može biti spašen pošto nije kuckao ko zna koliko dugo. :)

DSCN3018.JPG

DSCN3026.JPG

DSCN3028.JPG

DSCN3030.JPG

Jovial: koji je deda dobio kao radnik MUP-a...mislim da je tako neka priča ako sam dobro zapamtio...možda i nije jer nema nikakve oznake da je poklon (one gravure itd). :)

DSCN3035.JPG

DSCN3038.JPG

DSCN3046.JPG
DSCN3042.JPG

Last edited by a moderator:
DSCN3085.JPG DSCN3054.JPG DSCN2995.JPG DSCN3060.JPG

DSCN3064.JPG DSCN3390.jpg DSCN3388.jpg

imam još jedan 6900 (multi band) koji stalno nosim i Citizen NY0040 na originalnoj metalnoj narukvici koju sam kupio preko ebay-a. Postaviću i njihove slike...samo da napunim baterije aparata. :)

P.S. RUS...hvala na prebacivanju teme. :)

edit: P.P.S. sad nešto razmišljam...kao "imam" ih sve a prodajem ih skoro sve...sve osim klasične 6900 koja mi stoji u ronilačkoj torbi od prošle god kad je drugaru zatrebao sat jer mu kompjuter presušio sa baterijom...neka ostane ta talična 6900. :)
I naravno ostavljam NY0040...previše je lep i klasičan za prodaju. :)

Last edited:
Ako misliš zbog naziva modela i broja rubina, neće vredeti...probao sam i ranije da uhvatim bolje uglove ali suviše je izgreban.

P.S. ako nisam pobrkao pojmove pa je "cifrer" nešto drugo...hahaah

Ima toga kod tebe, svaka cast! Jedini Casio koji mi se pokvario je PRG 40 a bio mi je najdrazi digitalac.

Nighthawk, OM, PRG-40 i King of G...svi su otišli dalje. Ostao sam uglavnom na prvoj i trećoj grupi slika. :) Nije loš osećaj...i da...našao sam kući kad sam bio kod mojih neki isto par godina star Seiko 5...kao dečiji sat mi deluje a lep je, cifrer je zanimljiv...postaviću slike jednom prilikom. :)

Last edited:
Godinama sam bio neaktivan na forumu, a razlog za to je sto sam ostao samo sa jednim satom. Poslednji sat koji sam kupio a naravno posle i prodao je:
IMG_20161126_120037.jpgIMG_20161126_120101.jpgIMG_20161126_120140.jpg
Najlepsi sat koji sam ikada imao.

I ja sam prodao ovaj Tag i mogu reci da mi je zao. Zapravo to je jedini sat koji žalim sto sam ga prodao.
Mnogi ne vole Tag ali meni ima nešto lijepo u Tag satovima.

4C3EDA0B-7412-47FF-A374-DF3E34B6A0A7.jpg

I ja sam prodao ovaj Tag i mogu reci da mi je zao. Zapravo to je jedini sat koji žalim sto sam ga prodao.
Mnogi ne vole Tag ali meni ima nešto lijepo u Tag satovima.

View attachment 151594

Bas je lep sat.
Sam sebe sam zacudio kada nisam osecao vise tu strast, ne znam ni zasto ni kako. Prvo sam poceo da se pitam sta ce mi toliki satovi, pa kada sam shvatio da je svaki pojedinacno poseban kao da sam upao u neko vrzino kolo. Preispitivao se koji sat taj dan da nosim, pa mi onda bude zao jer sam neki drugi izostavio. E onda sam resio da izaberem najdrazi i sve ostale da prodam. S'obzirom da sam aktivno ronio ostao je samo Mudman kojeg i nema u kolekciji na slikama. A sada i taj prodajem. Jako cudan osecaj...kao da sada znam tacno kakav sat trazim i zelim samo jedan da imam.

U suštini mislim da čovjeku ne treba vise od dva max tri sata, zavisnosti čime se bavi. Jedan jeftiniji za sportske aktivnosti i teži rad gdje može sat da se ošteti. Jedan elegantni i možda još jedan za dnevnu varijantu.

Back