Apel svim članovima foruma

Obzirom da se gazda ne oglašava predlažem da čoveku učinimo i velikodušno prihvatimo za prvu nagradu onaj Citizen Eco-Drive koji bezuspešno prodaje već neko vreme :angel:;)

Gazdi V.Stevanoviću prijatno popodne žele članovi njegovog foruma uz pesmu-''Evo već je Božić,a tebe još nema...'' :itsme:

Hehe, drago mi je da sam vam nedostajao. Izvinjavam se zbog zakasnelog odgovora, ali bio sam u, blago receno, "haosu" i na sajt sam dolazio u hitnim situacijama (brisanje botova).

Pa da rezimiramo ovo zanimljivo nadmetanje, rezultati su sledeci:

VLADAN P
Broj poruka: 183

Dalton
Broj poruka: 62

sonebg
Broj poruka: 48

Kranjcar
Broj poruka: 31

Poacher
Broj poruka: 1

proca
Broj poruka: 1

Imenjače čestitam, tvoj doprinos forumu u poslednja dva meseca je zaista neverovatan! :congrats:
Čestitam i ostalim prijavljenim članovima koji će takođe dobiti nagrade.

Slede nagrade:
Uhren Exclusiv 2011.jpg
Uhren Exclusiv 2010.jpg
Practical watch repairing.jpg

Odabir nagrade će vršiti sami dobitnici i to onim redosledom kako su i rangirani. Kada Vladan izabere ono što mu se sviđa, onda bira Dalton, pa sonebg.

Kranjcar, Poacher i proca će dobiti utešnu nagradu, a to je katalog po njihovom izboru. Znači potrebno je da mi kažu naziv proizvođača čiji katalog žele, naravno ako taj katalog imam u svojoj privatnoj kolekciji, a šanse su 99% da imam :) .

To je to, hvala svima koji su učestvovali i onima koji su podržali ovo simpatično nadmetanje, a uskoro ću smisliti i novo nadmetanje sa novim nagradama. Mada ne verujem da ću poklanjati svoj dragi Citizen kojeg za sada niko ne želi, ali videćemo, nikad se ne zna :)

Pozdrav,
Vlada

Last edited:
Došao je i taj dan :dance3:(Ko sad može da kaže da Bog ne postoji ;))

Prvo bih izjavio da želim mir u svetu!!!

Drugo-Čestitam svim dobitnicima a posebno Daltonu i Sonebg-u :congrats:
I na kraju (umesto Citizena) biram Practical watch repairing.

I,naravno,zadovoljstvo učestvovanja u radu ovog foruma je samo moje :proud:

Hehe, drago mi je da si zadovoljan i drago mi je da sam (potpuno neplanirano) izabrao Božić za darivanje :)

Za sve informacije oko preuzimanja nagrada isključivo me kontaktirajte putem privatne poruke.

Pozdrav.

kipujem katalog za 2010 god
nije posteno za nas blejace svakodnevno koji pisemo ono a za jednu poruku ono sto nama velikim poznavaocima treba eeee jeeeeee
stop nasilju

kipujem katalog za 2010 god
nije posteno za nas blejace svakodnevno koji pisemo ono a za jednu poruku ono sto nama velikim poznavaocima treba eeee jeeeeee
stop nasilju
Podrzavam te milane u potpunosti ,dole vlada.:cray:

Polako Milane, šta si se zainatio, biće neka nagrada i za "vas blejače".
Uvek će neko biti nezadovoljan, i kad bih rekao da dajem nagradu svima sa preko 300 poruka, našli bi se uvređeni oni sa 290 poruka itd..

Strpljenje je vrlina :)

Pozdrav.

Back