Bajker01-moji satići

Olaaaaaa.... izgleda da bajker71 uspešno donosi zarazu "plavog" . Amfibija je kao lutka i nekako me baca u letnji period (more, palme , ovooo onooo...)

Lepo, lepo , nema šta... kolekcija uspešno i primamljivo za oko raste !!! ;) Sve čestitke ! :congrats:

PS. i nedaj , bre, da utiče bajker71 na tebe, neće onda biti keša ni za `leba , ooode sve u satove ! :laugh:

Baki druže 100% si u pravu,izbegavam ga i opet jedva otmem koji dinar za pivo,sve ide ka satovima.On i ieste krivac što sam petljao oko sata.Pozdrav!

Dragi prijatelji želim vam sve najlepše u novoj godini,zdravlja,sreće i mnogo lepih satova,i naravno da se i dalje lepo družimo!
nova.jpgnova1.jpg

Najnoviji član kolekcije je Seiko 7s26,klasika među satovima,petica odoleva vremenu,nekako mora da bude u kolekciji.O satu se već pričalo zato evo sličica:
DSCN0160.jpgDSCN0161.jpgDSCN0162.jpgDSCN0163.jpgDSCN0164.jpgDSCN0165.jpg

bajker01, svaka cast na prinovi!

Sad sam prosao jos jednom kroz galeriju, ima prelepih satova koje sam propustio da vidim pre :adore:. Nemam reci!

svi bi trebali u svojoj kolekciji da imaju bar jedan SEIKO 5 ,jer to je ipak legendarni sat,pozdravljam nabavku istog!:congrats:

Back