banja - Moji satovi

Re: Одг: banja - Moji satovi

Hvala jos jednom, da sat je fenomenalan, sto ga vise gledam sve mi je lepsi...! :)
Usput - taj lak hod rotora ti je samo u jednu stranu ;), jer se mehanizam navija samo u jednom smeru - na suprotnu stranu od tog "lakog" hoda.

:thumbup:

Last edited:

bas lep sat! :thumbup:

Jedino sto mi se nije svidelo, jeste sto je bazel oko stakla ispoliran pa ce se sitne ogrebotine brzo pojaviti i vise ce se videti, i to sto se sat bukvalno jedva cuje da radi....volim kad se "dere" tika-taka...:P

pa to i nije tako lose jer je mnogo lakse skinuti ogrebotine sa povrsina visokog sjaja nego sa mat povrsina.
a sto se tice glasnoce kucanja , 95% Citizena su prakticno necujni.

Osveženje je videti ovako lep i nov sat.

Čestitke, Banja, i u zdravlju da te služi :thumbsup:

Evo i jedan zanimljiv video o Citizen Meccanico liniji satova...

edit:

Mozda ce biti zanimljivo za nase "kais majstore" :P

Last edited:
Drugari, kao sto sam i obecao, predstavicu vam i drugi sat koji je odskora u mojoj kolekciji....imam ga jedno mesec-mesec i po dana...

Rec je o Hamilton Jazzmaster Viewmatic

Kada sam ga uzeo nije bio bas u najboljem stanju ali ga je majstor Simovic sredio kako samo on to zna..;) Postoji jos par detalja koji nisu mogli da se srede u potpunosti ali ja sam vise nego zadovoljan dobijenim rezultatom...Kais na njemu je Hirsch Duke.

Evo malo slika:

2.jpg 3.jpg 4.jpg
5.jpg 6.jpg 7.jpg

Last edited:
banja, svaka cast!!! Istovetan je napustio moju ruku, pre dve i po godine :(. Mnogo lep sat, zaista, no meni nije lepo stajao.

Nek je sa srecom, bas mi je drago da si uzeo ovog lepotana!

Hvala puno drugari! :)
Sat je prelep, kada sam ga prvi put video, iako je bio u losijem stanju, ja sam se odusevio...:drool: Prilika je bila dosta povoljna, pogotovo sto je bila kombinacija zamena + doplata, i prosto nisam mogao da odolim...;)

Back