Baselworld 2013 – Najveći sajam satova i nakita u novom svetlu

Mare , pa kako se to gadja sa sajmom (mislim datumski) , kad se sajam održava od od 25. aprila do 02. maja 2013. godine ... :confused:

Ja sam skoro siguran da ću ići, bez obzira na cenu ulaznice ... :thumbsup:

Nisam pogledao... oću da idem sa starcem (Fordom) ! :yes4: To je za mene doživljaj, još ako se zabode lepo vreme , iiihhhhhh.... :w00t:

dobra je ideja o grupnom odlasku, mislim da bi trebalo da postavite anketu i da ''ispitate trziste'', mi ekonomisti bismo tako rekli, znali biste da li ce poci 30 ili manje/vise ljudi, mislim da bi svako pamtio taj dogadjaj mozda pre svega zbog druzenja, do kraja zivota, a ubedjen da bi organizovanje takvog dogadjaja ucvrstilo ili jos vise ojacalo kredibilitet ovog foruma...elem imam jedno pitanje u vezi sa sajmovima satova, da li se odobrava popust za satove kao na sajmovima automobila ?

BASELWORLD 2013 - TV spot

TV reklama koja promoviše predstojeći Baselworld 2013. Emitovaće se na BBC World News-u, kanalu koji je zvanični TV Partner Baselworld-a. U naredna dva meseca, ovaj TV spot će biti prikazivan tri puta dnevno.

da se ne otvara nova tema...

b0781459808120f06ef3cb4aeb288f63.jpg

2ab12399b9543f4a17028e736e4e1dbc.jpg

Rado_1.jpg

​Rado D-Star Rattrapante

RW_05.jpg

Last edited:
Pojavile su se prve slike novog Orisa koji ce biti predstavljen na ovom sajmu:
Oris Calobra Limited Edition.
Oris_CalobraLimitedEdition_SMALL.jpg
Sat ce pokretati Oris 774 calibre(Sellita SW500)

Evo ga jos jedan....
Girard-Perregaux Bi-Axial Tourbillon in DLC Titanium
[video=youtube;zEu57fvqyXo]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zEu57fvqyXo[/video]

Girard-Perregaux-Biaxial-Tourbillon-Front.png

Girard-Perregaux-Biaxial-Tourbillon-Angleview.jpg

Uuuuu, spazila sam ovaj Breguet pre neki dan. Kad se nisam srušila kako dobro izgleda... :thumbup:

Bulova Accutron Calibrator

Sat poseduje sistem za fino podesavanje bez otvaranja poklopca.
Mehanizam Sellita SW200 sa 26 rubina.

Bulova_Accutron_65B148_BIG.jpg

Oris: preduuuga minutna kazaljka!
GP i ,a posebno Breguet,su extra!:thumbup:
Bulova- zanimljivo za "uradi sam", uz asistenciju već spominjanih smartfon aplikacija.

Last edited:
Kako vam se sviđaju njegovi lugovi? Da nisu malo prenaglašeni za elegantan model sata?
Brojčanik mu je baš dobar. Da ti se zavrti u glavi pri detaljnom posmatranju.

U svakom slučaju pozdravljam razvoj časovničarstva na Kubi.

Mislim da oni vise nemaju neke veze sa Kubom, da je to samo marketing. Poreklo im jeste iz Havane, ali se satovi vec godinama ne prave tamo. Iako bi stvarno bilo dobro videti nekog proizvodjaca koji stvarno pravi satove tamo(ako ih uopste ima).

Lugovi, onako, jesu malo veci, manje vise zbog toga sto je elegantni sat, pre bih rekao da su preveliki u odnosu na tu visinu/debljinu sata.

Sat definitivno asocira na kubu, lugovi su mi ok za tu pricu.
Dobro je sto je navijac, narukvica boje lista duvana.
Kuba:thumbup:

Back