Besplatni katalozi i brosure

watchmag01

Časovničar
Ovdje možete podjeliti saznanja o besplatnim stvarima, a vezanim za satove - LINK

Naručio sam katalog od longines i baume &mercier koje sam dobio u par dana, a od imc i aviator još ništa.

Ma skoro svi renomirani proizvođači šalju kataloge. Bolje da vam ne kažem koliko ih ja imam, ponestaje mi prostora na polici :lol:

Pozdrav,
V.S.

za katalog sa omegine strane znam samo kaj bi se ja htel dočepat kataloga kompletne ponude omege koji ima oko 400strana

Ne stavljaju jer ne žele da te zaplaše, žele da ti se prvo svidi sat a da tek onda vidiš njegovu cenu. :)
Neki proizvođači doduše uz katalog isporučuju i cenovnik, ali zasebno štampan. Recimo, dobio sam cenovnik uz "A. Lange & Söhne" katalog, ali bolje i da nisam jer izgleda kao cenovnik Mercedesovih vozila, cene su u rangu od 20K€ pa do nekoliko stotina hiljada €!

Pozdrav,
V.S.

Naručivanje kataloga preko interneta

Naručio sam par kataloga, naravno besplatnih i neki su već stigli. Christopher Ward nije nista posebno, čak su mi poslali u 2 navrata isti, ali JLC je pravi kolekcionarski primerak, tvrde korice, 200+ strana, kvalitetan papir u boji..., baš su me iznenadili. A kako me čika poštar "nije zatekao kod kuće", umalo me nije mrzelo da odem do pošte, jer je večito gužva, svi šalju pakete, pisma!

Attachments

• Untitled 71.jpg
    Untitled 71.jpg
    188.5 KB · Views: 127
  • Untitled 72.jpg
    Untitled 72.jpg
    135.4 KB · Views: 125
  • Untitled 73.jpg
    Untitled 73.jpg
    178.4 KB · Views: 136
  • Untitled 74.jpg
    Untitled 74.jpg
    85.9 KB · Views: 126
  • Untitled 75.jpg
    Untitled 75.jpg
    115 KB · Views: 118
Re: Naručivanje kataloga preko interneta

Da, to je meni stvarno odraz velike kompanije i profesionalnosti. I dopis koji dostavljaju uz katalog mi je isto odličan gest. Bilo da to rade automatizovano, nebitno. Da li ćeš kupiti neki njihov sat ili si samo ljubitelj istih...

Dopada mi se takav pristup.

Isto tako cenim kompanije koje imaju obilje informacija na svom web satju. Da se sve nalazi na jednom mestu, kako ne bi morao da čaprkaš po Internetu da bi sklopio kockice za ono šta tebi treba.

Pozz!

Mozete li da postavite linkove gde bi mogli da se prijavimo za ove kataloge. Da malo popunimo biblioteku :)

Ja sam narucivao
Christopher Ward, JLC, Oris, evo danas i Omegu, Glashutte, Longine, Blancpain...
Isto sam nesto narucivao (mislim Rado), pa mi stigo email, da mogu da podignem licno u jednoj od prodavnica u TC Usce, ali me mrzelo.

Edit

Za Blancpain nisam uspeo, jer mi prijavljuje neispravnu email adresu!

Last edited:

Stigli katalozi Sinn i Glashutte, ocekujem Omegu, Longine, Blancpain, Oris...Nisu na nivou JLC, ali su ok, uz Glashutte dolazi i DVD disk.

Attachments

• Untitled 76.jpg
    Untitled 76.jpg
    167.3 KB · Views: 111
  • Untitled 77.jpg
    Untitled 77.jpg
    111 KB · Views: 122
  • Untitled 78.jpg
    Untitled 78.jpg
    110.3 KB · Views: 108
  • Untitled 80.jpg
    Untitled 80.jpg
    203.9 KB · Views: 103
  • Untitled 81.jpg
    Untitled 81.jpg
    98.2 KB · Views: 97
  • Untitled 83.jpg
    Untitled 83.jpg
    172.2 KB · Views: 108

Meni stigli JLC, Rado i Ulysse Nardin. Narucio sam skoro sve meni poznate, ali je samo ovo za sada stiglo. Rado nije nishta posebno, ali su zato JLC i Ulysse Nardin odlichni, u tvrdom povezu. Ulysse Nardin je prelep posebno, i za chitanje i za gledanje, neverovatni modeli.
Probacu da slikam nechim boljim pa kachim slike, ako nishta ne nadjem slikacu sa moba.

evo slika sa telefona za sada, slikao sam uglavnom Ulysse Nardin jer ovaj Rado nije vredan pomena, a JLC vidim da svi imaju.
DSC00001.jpgDSC00002.jpgDSC00003.jpgDSC00004.jpgDSC00006.jpgDSC00008.jpgDSC00009.jpgDSC00010.jpg

Naručio jednom Omegu i ništa nije stiglo ... garant neko u pošti krati svoje radno vreme razmišljajući koji PO

Back