Besplatni katalozi i brosure

Re: Одг: Besplatni katalozi i brosure

Da li je neko od vas ikada od Omege dobio katalog poštom?
Ja sam se prijavila, a oni ništa ne šalju... :(

Pa i ja. :(

OFF

A i njihov web sajt mi je jedan od najomiljenijih, pored IWC-ovog.

Upravo narucio JLC katalog.
Sve sam podatke lepo popunio i kliknuo na SEND.
Valjda je to to.

Ajde krle daj jos neke linkove za besplatne kataloge, ove smo skoro sve narucili:D

Sledeci je Sinn,ali to tek kad stigne JLC i Longines.
Mora da se ''dozira''. :D

Molim samo jedno objasnjenje ... Naime,hocu da porucim katalog Audemars piguet satova,ali tamo gde pise Country,nema Srbije ... A vidim da su ljudi ovde narucivali,i stizalo je ?

Molim samo jedno objasnjenje ... Naime,hocu da porucim katalog Audemars piguet satova,ali tamo gde pise Country,nema Srbije ... A vidim da su ljudi ovde narucivali,i stizalo je ?
Izaberi neku od okolnih drzava - recimo Madjarsku. Popuni podatke sa adresom iz Srbije i na neko zgodno mesto (recimo region ili state ako ima) stavi SERBIA, RS. 99% da ce posiljka da stigne a posto je ionako za dz nemas sta da izgubis.

Danas mi je stigao Sinn-ov katalog za 2012/13. Katalog je stvarno fenomenalan bas na nivou takvog proizvodjaca.
Tvrde korice oko 130 str kvalitetan papir i ilustracija. Bravo za Sinn:congrats::congrats:
Ali je pukom srecom stigao do mene, postara je vjerovatno mrzjelo da se penje na drugi sprat pa ga je ostavio u prizemlju a onda ga neko bacio vani tako da sam ga sasvim slucajno nasao kad sam izaso nekih 50m od zgrade.
Evo i nekoliko slika znam da su neki clanovi vec postavljali slike ali eto da stavim i ja nije na odmet

DSC00283.jpgDSC00284.jpgDSC00285.jpgDSC00286.jpg

Evo stigao je i katalog Hamiltona cini mi se da ga do sada niste predstavljali pa evo nekoliko slika.
DSC00308.jpgDSC00309.jpgDSC00310.jpgDSC00311.jpgDSC00312.jpgDSC00313.jpgDSC00314.jpgDSC00315.jpg

Katalog je veoma lijepo uradjen papir je visokog kvaliteta sa nekim veoma zanimljivim printom na koricama.
Sastoji se iz dva dijela, kataloga za 2012/13 i dodatka posvecenog pilotskim satovima.
Na pocetku je istorijat brenda kao i neke od godina koje su bile vazne u 120 god dugoj istoriji.
Svaka slika je pracena nekim tekstom i opisom sata kao i njhovim teh. karakteristikama. Ako nekoga zanima tekst o nekom konkretnom modelu ja cu ga rado postaviti i prevesti.

Stigao je i katalog Breguet-a, nema mnogo sto da se kaze katalog je kako se to moze i ocekivati od ovakvog brenda.:congrats:
DSC00376.jpgDSC00377.jpgDSC00378.jpgDSC00379.jpg

Upravo mi je stigao katalog Breguet-a.
Zaista iz kataloga lako se vidi i shvata da se radi o jednom od najvecih giganta Swiss made industrije i ponosu Swatch grupe.
Fenomenalan katalog!

Back