Bigmag - moji satovi

Cestitam, moj omiljeni tip kucista.:thumbup:
Bice valjda prilike i da se vidi uzivo. Kais mu je odlicno legao.

Cestitke i od mene, i ja sam gledao da uzmem taj kais. Taman da cujem utiske o njemu i o satu:thumbsup:

Cim se malo slegnu utisci javljam sta i kako! Ono sto mogu sada da kazem je da kais izgleda veoma kvalitetno i udobno dosta je lagan sto je interesantno!

Rus svakako donosim ga na sledece okupljanje!!!

Hvala svima na cestitkama :D

Da iskoristim priliku da postavim sliku i mocne cetvorke na okupu ;)

IMG_4569.jpg

Ima tu jos par satova koje cu slikati i postaviti naknadno, generlno ovo su satovi koje uglavnom nosim :)

Dobar je Riseman, ali ga slabo nosim sve manje vremena imam za treninge i neke sportske aktivnost, generalno kao i svaki G mrcina od sata ima gomilu nekih mogucnosti i meni najdrazu radio control opciju, jer po njemu stelujem sve druge satove. Stoji mi obesen na prozoru i svaku noc primi signal uglavnom :)
Kada sam se odlucio da kupim G, njegov dizajn je ono prvo sto me je privuklo. Dvoumio sam se izmedju zabe coveka i njega, cena je presudila u korist Riseman-a.

Dragi moji,

Moram da vas obavestim da je pre 5 min moja buduca supruga kliknula carobno dugmence i da mi je kao poklon za vencanje porucila sat o kojem odavno potajno mastam :)

Sada ostaje samo da se strpim do kraja avgusta kako stoji na sajtu za BASIC ETA-u.

Za sada prilazem sliku sa sajta, a kada sat stigne budite sigurni da cu vas zatrpati slikama ;)

Flieger-o-Logo-m-Datum-4.jpg

Odlicno Bigmag, cestitam!
Polako mozes poceti da razmisljas sta bi za 10-o godisnjicu ... godine lete ...

Back