B BobanMax New member Sep 30, 2016 #21 Ljudi nije me bilo neko vreme, a kolekcija se lagano prosirivala, malo po malo, pa da uradim jedan update trenutnog stanja... Dakle pored postojecih, tu su jos i: I jedna grupna slika (sa satovima moje lepse polovine):
Ljudi nije me bilo neko vreme, a kolekcija se lagano prosirivala, malo po malo, pa da uradim jedan update trenutnog stanja... Dakle pored postojecih, tu su jos i: I jedna grupna slika (sa satovima moje lepse polovine):
B BobanMax New member Feb 8, 2023 #22 Obzirom da me baš dugo nije bilo na forumu (što, naravno, ne znači da se satovi nisu menjali ), red je malo dopuniti fotografije... Sector je dobio novu narukvicu koja mu je baš legla... Last edited: Feb 8, 2023
Obzirom da me baš dugo nije bilo na forumu (što, naravno, ne znači da se satovi nisu menjali ), red je malo dopuniti fotografije... Sector je dobio novu narukvicu koja mu je baš legla...
B BobanMax New member Feb 8, 2023 #24 Obzirom da sam podjednako dobar pilot kao što sam i ronilac (razumemo se) - trebalo mi je i ovako nešto...
Obzirom da sam podjednako dobar pilot kao što sam i ronilac (razumemo se) - trebalo mi je i ovako nešto...
B BobanMax New member Feb 8, 2023 #25 A onda i prvi model sa (kakvom - takvom) "SWISS MADE" oznakom...
B bokanegra New member Feb 8, 2023 #27 Poslednja 4 sata baš po mom ukusu. Fenomenalni i kvalitetni. Super prinove. U zdravlju ih nosio.
B BobanMax New member Feb 16, 2023 #29 bokanegra said: Poslednja 4 sata baš po mom ukusu. Fenomenalni i kvalitetni. Super prinove. U zdravlju ih nosio. Click to expand... Hvala lepo. @Zagor :thank_you2: Last edited: Feb 16, 2023
bokanegra said: Poslednja 4 sata baš po mom ukusu. Fenomenalni i kvalitetni. Super prinove. U zdravlju ih nosio. Click to expand... Hvala lepo. @Zagor :thank_you2:
B BobanMax New member Mar 1, 2023 #33 Prvi automatik. Na mala vrata ulazim u taj segment obzirom da sam do sada imao samo kvarcne satove. Prilično povoljna cena, Seikov NH35A mehanizam, providno zadnje staklo i prepoznatljiv "Sub fazon" izgled su bili prelomni kriterijumi. Naručen sa creationwatches, sve bez problema. P.S. O fotografisanju satova moram još mnogo da učim... I nisam datum promenio . Last edited: Mar 1, 2023
Prvi automatik. Na mala vrata ulazim u taj segment obzirom da sam do sada imao samo kvarcne satove. Prilično povoljna cena, Seikov NH35A mehanizam, providno zadnje staklo i prepoznatljiv "Sub fazon" izgled su bili prelomni kriterijumi. Naručen sa creationwatches, sve bez problema. P.S. O fotografisanju satova moram još mnogo da učim... I nisam datum promenio .
B BobanMax New member Sep 12, 2023 #34 Seiko SSC813P1 Primetio sam ovaj sat pre nekog vremena, a pravi klik se desio kad sam ga stavio na ruku. Neverovatno je kako se lepo nosi... P.S. Neke lepše slike - kad se ugrabi vremena.
Seiko SSC813P1 Primetio sam ovaj sat pre nekog vremena, a pravi klik se desio kad sam ga stavio na ruku. Neverovatno je kako se lepo nosi... P.S. Neke lepše slike - kad se ugrabi vremena.
B BobanMax New member Feb 24, 2024 #36 Verujem da je mnogima ovde poznat onaj osećaj kada nešto gledaš godinama, priželjkuješ, čekaš momenat... Užitak koji posle tog perioda dolazi, apsolutno je vredan čekanja. Jasno je da o fotografisanju satova imam mnogo da učim, ali moram da podelim svoju radost sa onima za koje znam da me razumeju u potpunosti...
Verujem da je mnogima ovde poznat onaj osećaj kada nešto gledaš godinama, priželjkuješ, čekaš momenat... Užitak koji posle tog perioda dolazi, apsolutno je vredan čekanja. Jasno je da o fotografisanju satova imam mnogo da učim, ali moram da podelim svoju radost sa onima za koje znam da me razumeju u potpunosti...
sasa14 New member Feb 24, 2024 #38 Je l' to onaj sa KP? Cestitam, prelep je, video sam da ga je spustio na 1450e, odlicna cena i sat.
B BobanMax New member Feb 24, 2024 #40 Zagor said: Cestitam, da te sluzi u zdravlju i veselju... Click to expand... Hvala!