B BobanMax New member Feb 24, 2024 #41 sasa14 said: Je l' to onaj sa KP? Cestitam, prelep je, video sam da ga je spustio na 1450e, odlicna cena i sat. Click to expand... Hvala! Jeste, malo sam bio uzdržan dok nisam sve proverio, ali sam prezadovoljan i cenom i satom.
sasa14 said: Je l' to onaj sa KP? Cestitam, prelep je, video sam da ga je spustio na 1450e, odlicna cena i sat. Click to expand... Hvala! Jeste, malo sam bio uzdržan dok nisam sve proverio, ali sam prezadovoljan i cenom i satom.
B BobanMax New member Feb 24, 2024 #42 Haifisch23 said: Čestitke kolega! Click to expand... Hvala puno!
B BobanMax New member Feb 25, 2024 #45 VLADAN P said: Bobane Čestitam! Uživaj! Click to expand... Hvala! Jedna od prvih poruka na ovoj temi je bila od tebe, desetak godina je proslo i mnogo satova...
VLADAN P said: Bobane Čestitam! Uživaj! Click to expand... Hvala! Jedna od prvih poruka na ovoj temi je bila od tebe, desetak godina je proslo i mnogo satova...
B BobanMax New member Feb 25, 2024 #46 Ivke1 said: Čestitke, u zdravlju ga nosio i lijepe uspomene sa njim stvarao. Click to expand... Hvala na lepi zeljama, dace Bog!
Ivke1 said: Čestitke, u zdravlju ga nosio i lijepe uspomene sa njim stvarao. Click to expand... Hvala na lepi zeljama, dace Bog!