BORBENI AVIONI-kolekcija

Uradjen je u manjoj razmeri od drugih bombardera iz kolekcije pa deluje sicusno, ali je sam model odlicno uradjen, skoro ceo od metala.
U pocetku su skoro svi modeli dolazili osteceni ali se u poslednje vreme mnogo popravilo stanje i sad nema problema.
Pocetkom oktobra startuje i kolekcija Borbene masine od istog izdavaca.
Ne znam samo gde cu sve to da smestim.

Da Vlado meni vec ponestaje mesta.Ukoliko pocnem sa BORBENIM MASINAMA bogami bice tesno,moracu da kupim neki orman najbolje trokrilni. Anbeast eto prilike za makete tenkova i pravljenje diorame,jer kako rece Vlada pocetkom oktobra krece masinerija

E to ce biti ok za sakupljanje.Nego ucinilo mi se danas da videh model ZASTAVE 101 mislim da je DeAgostini. A trebalo bi da izadje Lada 1500,Zastava 750(ficko)......

Ima ih i u manjim mestima cak je bio i u prodavnici u mom kraju,nazalost prodato. U br.1 bio je crveni stojadin.

Odlican je stojadin, gledao sam na netu, kod madjara i poljaka, je bila ta kolekcija pre par godina
DeAgostiniZastava11001.jpg

Aman, rus, si se nalio votke? Kakava je ratna masina stojadin, pobogu :D

Rekoh ja da sam aljkav... Nigde nisam napisao da mislim na RATNE MASINE.... sorry rus :D

Krenula juce nova kolekcija, Vojne masine.
Prvi broj kosta 199 dinara, verovatno ce sledeci da bude skuplji, kao sto je bilo i sa avionima.
Sad nema pauze, svake srede ili avion ili vozilo.
Od aviona kupujem svaki model, a vojne masine cu kupovati sta bude interesantno, a prica se da ce i DeAgostino da krene sa kolekcijom tenkova koja je fenomenalno uradjena pa cu verovatno tu kolekciju da kupujem.

E bravo,video sam ali zaboravih da spomenem unisti me kijavica.Poci cu tvojim primerom ali jedva cekam DeAgostinijeve modele.

Kod mene sleteo Dornier Do 17Z. Model deluje odlicno samo mi je zao sto je u razmeri 1 prema 144.

Back