Breitling crosswind

energie1

New member
Pozdrav za sve clanove na forumu.Imam jedno pitanje za sve koji poznaju sat Breitling crosswind a13355,da mi malo detaljnije napisu za ovaj sat sta misle.Sat mi se mnogo svidja na izgled.Imam prijatelja koji prodaje taj sat u odlicnom stanju,po cijeni od 1300e,ali bez papira,dobio ga je na poklon.Da li taj sat vrijedi taj novac i vase misljenje za taj sat.breitling-crosswind-chronograph-ref-a13355-b-2018b-a46.jpg

Ja sam iz Republike Srpske,cuo sam da ima dobar caosvnicar u bg,Petrovic,ili tako nesto....Ovaj sat je bez papira,ne znam koliko mu to umanjuje vrijednost.

Da, umanjuje vrednost, jer postoje tri mogućnosti:
a) da je kraden
b) da je replika
c) da je vlasnik zaista izgubio papire

Ako proveravar u Beogradu, zastupnik Breitlinga je Absolut Time, a na sledećem linku imaš i podatke:
Absolut Time

Jeste da im je fotografija sa linka smešna i neprimerena, ali se nadam da uslužuju domaće mušterije budući da im je sajt samo na engleskom i da im servisiranje ide bolje od marketinga.

Pozdrav svima.Sutra ujutro idem da pogledam sat koji sam naveo gore u opisu.Na koji dio sata da obratim paznju da vidim u kakvom je stanju,koliko je ocuvan,iako mi je drugar rekao da je sat u perfektom stanju.Hvala

Pozdrav za sve clanove na forumu.Imam jedno pitanje za sve koji poznaju sat Breitling crosswind a13355,da mi malo detaljnije napisu za ovaj sat sta misle.Sat mi se mnogo svidja na izgled.Imam prijatelja koji prodaje taj sat u odlicnom stanju,po cijeni od 1300e,ali bez papira,dobio ga je na poklon.Da li taj sat vrijedi taj novac i vase misljenje za taj sat.View attachment 140923

Lep sat!

Back