Breitling Jet Tim - Agenda

Shmizla

Administrator
Staff member
Breitling Jet Tim foto 1.jpg

Breitling Jet Tim je objavio kalendar svojih letova u 2012. godini. Tim od sedam odnosno osam L 39 Albatrosa će svoj prvi let u ovoj godini obaviti 12. maja u Francuskoj. Oni će ove godine leteti više puta iznad Velike Britanije, Francuske, Švajcarske, a svoj let će prirediti posmetračima u Holandiji, Belgiji, Češkoj.

Breitling Jet Tim Foto 2.jpg

Breitling Jet Tim je sastavljen od sedam L-39 C Albatros aviona, češke proizvodnje. Ova letilica se koristi kako za vojnu obuku, tako i ja civilne letove. L-39 predstavlja odličan kompromis između performansi, estetike, pouzdanosti i troškova.

Osmi avion u timu se koristi za fotografisanje letova kao i za prevoz putnika (predstavnika štampe, Breitling gostiju i drugih posetilaca). On se takođe koristi za zamenu onog aviona koji nije u mogućnosti da leti zbog održavanja.

Agendu Breitling Jet Tima pogledajte OVDE.

Izvor

Pogledajte "ples" Breitling Jet Tima.
Ovog puta je čuvenoj sedmorci pridružen i Airbus A380.

Date: 30. maj 2012.

Breitling Jet Tim i Airbus A380.jpg

Pogledajte novi video Breitling Jet Tima, let iznad Rima u junu ove godine.

Italija, plaža, mnoštvo posmatrača, verdo i sunčano nebo - odlični uslovi za novi "ples" Breitling Jet Tima.

Odlična uigranost i performans na ne tako vedrom nebu.

Još jedan video klip o letu Breitling Jet Tima iznad Holandije.

Mrzelo me do sada da gledam ove klipove, ali ovo stvarno izgleda impresivno. Svaka čast pilotima :congrats:
Možda dođu i kod nas...ali samo možda...

Koliko vidim... pišu na svojoj FB stranici... Breitling Jet tim upravo leti za Rovinj! :)

Verujem da će to biti jako lep prizor, u tako lepom gradu! :man_in_love: Divno bi bilo posmatrati njihov let!

Breitling-Jet-tim-2014.jpg

Imao sam priliku da gledam Red Bull Air Race uzivo. Svako ko ima priliku i moze da ode da pogleda, ne treba to da probusti.
Kao sta rece kolega MMario, ovaj vikend su u Rovinju.

1959431_10152355808434882_8123950650206643431_n.jpg

Prelep grad, baš bih volela da ga opet posetim, ali nam nažalost nije baš tako blizu...
Videćemo šta će biti od materijala na netu... pa da bar tako ispratimo dešavanje.

Ovaj ''event''(:banghead::nono::confused::stop::rolleyes:) možete posmatrati na tv B92 od 16h.
Bez ljutnje Gago ali ...ne ide to
:beer:

Back