Candino 4440

Sorin

New member
Nakon sto mi je ovaj sajt u vise navrata pomogao pri izboru sata i ujedno prosirio saznjanja vezana za casovnike, brendove i sve ono sto se uz tu temu vezuje, odlucio sam da se skromno oduzim, prilazuci par slika sata koji sam nedavno kupio.

Radi se o Candinu, model C4440/2 iz njihove edicije "Casual". Sat je kupljen kod generalnog zastupnika Festina grupe, ne spada u grupu skupih casovnika (osnovna cena 17.000 dinara), a odlikuje ga quartz-ni mehanizam (kalibar mi je za sada nepoznat).

Sve ostalo sto karakterise Candino 4440/2, mozete videti na slikama. Kako nisam bas preveliki strucnjak za fotografije, unapred se izvinjavam zbog kvaliteta istih.

P.S. Nadam se da nisam pogresio forum u kom postujem. Pozdrav svima!

DSCN0791.jpgDSCN0799.jpgDSCN0801.jpg
DSCN0804.jpgDSCN0794.jpgDSCN0793.jpgDSCN0806.jpg

pozdrav, sorine, i dobrodosao na forum. :)
sat je zaista veoma lep i elegantan - odlican izbor!
cestitam i da ga dugo nosis u zdravlju i veselju!

u zdravlje da ga nosis.. i pazi da se ne navuces pa da dodajes po jos neki...aj jos jedan i mozes ali ne vise...
lep i kao sto postovane kolege sa foruma kazu za sve prilike,lep satic....u zdravlje da ga nosis

@Sorin - pridruzujem se i dobrodoslici i cestitkama na odlicnom satu! Svaka cast i na solidnom mini opisu :congrats:. Mozes li da postavis i slike sata na ruci? Naravno - i dodatni utisci o ovom lepom Candino-u, kad se malo naviknes, su dobrodosli!

Molim vas, bez uzaludnih diskusija o ukusima, off topic postovi su obrisani.
Primili smo k znanju da se drugu @panonskom sat ne svidja, i mozemo da se vratimo na temu! :)

Hvala!

@SorinMozes li da postavis i slike sata na ruci? Naravno - i dodatni utisci o ovom lepom Candino-u, kad se malo naviknes, su dobrodosli!

Potrudicu se da slike sata na ruci postavim sutra. Takodje, vec neko vreme pratim dnevna odstupanja, pa cu vas i o tome obavestiti.

Dnevna odstupanja nećeš ni moći da uočiš, jedino možeš da opaziš nešto u roku od mesec dana, a i to će biti reda 10-ak sekundi najverovatnije.

Evo i slika sata na ruci...

DSCN0812.jpgDSCN0811.jpg

Inace, 10-odnevno odstupanje je +4 sekunde.

Hvala svima na lepim recima & podrsci!

Back