Casio Edifice ili Seiko Kinetic - Koji sat odabrati?

Dobro dosao na forum.

Iako nisam neki veliki ljubitelj kinetic tehnologije, odlucio bih se za Seiko.

Jednostavno BFK je veoma kvalitetan i odlican sat.

Sa Seikom ne mozes da pogresis,sto se ovog modela tice,mozes da ga uklopis uz gotovo sve odevne kombinacije,ako ti se dopada,pazari i kaci slike. :D

Izabrao sat, problem boja

Pomozite, Ne mogu da se odlucim za boju izmedju ova dva ista sata..:D

Koji bi ste vi izabrali? Inace, plavi je skuplji za 30 eura..Casio Edifice EFR-519D-2A.jpg

Evo ga i crni..EFR-519D-1AVEF.jpg Dosta sam studirao satove iz Edifice linije i nisam mogao da se odlucim...inace kad sam video ovaj model rekao sam to je to! Bas onako po mom ukusu nit je previse nabudzen nit prazan i bezlican! Problem je nastao kad sam trebao boju da izaberem..:confused:

Re: Izabrao sat, problem boja

Evo da potvrdim: plavi je apsolutno lepsi :D

A koji se tebi vise svidja injection?

Re: Izabrao sat, problem boja

I meni j crni nekako lepsi, ali sat ces ti da nosis tako da je odluka na tebi.

Meni su lepa obojica, ali crni je jeftiniji i ide jednostavno uz sve odevne varijante! Usput bih jos uputio izvinjenje zbog moje prve teme, Seika nisam kupio zato sto se nesto iskomplikovalo ali necu sad o tome...za ovog sam zagrizao i bice moj i nadam se da cu napraviti pravi izbor! Kako se vama cini sat? znam da za te pare ne mozes da dobijes neku kvalitetu, ali generalno - izgled,kvalitet itd. ?

O Casio Edi seriji sve je vec receno. Jednostavno,ne mozes naci bolji i lepsi kvarc za te pare.
Svi Casio Edi satovi izgledaju lepo,mocno i znatno skuplje nego sto jesu. :)
Sa njima apsolutno nema greske i sto je najbitnije svi mehanizmi su i te kako provereni i pouzdani kvarcasi. Necu reci da je nemoguce ali cu reci da je jakoo tesko naci sat koji moze da parira Edifice seriji u tom cenovnom rangu.
Jednostavno,ono sto je Seiko 5 za automatike to je Casio Edifice za kvarcase.
Pozdrav injection i dobro nam dosao na forum.

O Casio Edi seriji sve je vec receno. Jednostavno,ne mozes naci bolji i lepsi kvarc za te pare.
Svi Casio Edi satovi izgledaju lepo,mocno i znatno skuplje nego sto jesu. :)
Sa njima apsolutno nema greske i sto je najbitnije svi mehanizmi su i te kako provereni i pouzdani kvarcasi. Necu reci da je nemoguce ali cu reci da je jakoo tesko naci sat koji moze da parira Edifice seriji u tom cenovnom rangu.
Jednostavno,ono sto je Seiko 5 za automatike to je Casio Edifice za kvarcase.
Pozdrav injection i dobro nam dosao na forum.

Vidi se da se razumes u satove - Svaka cast! Sat je narucen!;)

Hvala

Koji cenovni rang je u pitanju,recimo u ovom slucaju? ;)

Izvinjavam se,ako sam otisao u off

Crni: 150 eu, Plavi: 180eu..

Back