Casio G-Shock ili neki drugi?

Meni je nekako bolje da ga kupim ovde,sta ja znam,ne volim da narucujem sa net-a najvise zbog nasih carinika koju iznos carine odredjuju kako vetar duva...

Nesto me vise vuce da uzmem J seriju ali nje na zalost nema u Sense shop-u.

Da nema neka radnja u Beogradu mozda?

Jokic kao sto znamo nema,neko drugi mozda?

Hvala svima koji pomazu,ipak sam nov sa digitalcima! :hello:

Nema kod nas sigurno, i ja sam se raspitivao pa sam zato i narucio sa neta.
Doduse, ne vidim problem sa narucivanjem online, odavno vec kupujem tako, narucivao sam svasta, od nozeva, multialata, knjiga i stripova, garderobe pa evo i do satova.

Pa evo preko ebaya je oko 80$ sa sve poštarinom, samo što u opisu piše da je sinhronizacija na atomsko vreme moguća u SAD i Japanu.

Moj favorit je Riseman (G9200), a ima i barometar što si pomenuo da je poželjno. Planiram da ga naručim u skorije vreme.

Ipak je izbor pao na 5600 - jos uvek ne znam koji model i moracu da ga nadjem u Srbiji...
Jel neki od ovih 5600 ima termometar?
U Sense-u ima nekoliko modela

G-Shock

5600 nema termometar ni u jednoj verziji.
Sense ima nekoliko inkarnacija 5600, od obicne do Tough Solar, koja je i najskuplja.
Postoji i 5600 koji je i Tough Solar i Atomic Receiver, ali njega nema kod nas-taj sam ja narucio sa TikTox-a.

Simpatičan je beli, ima neku posebnu draž.:) A i dobro se slaže uz iPod, iPhone i sl.:P
Pošto već imaš jedan sličan crni, možda nije loša ideja da uzmeš beli ... Mada crni jeste univerzalniji nekako ...

Slazem se sa vama,najverovatnije cu beli onda,ipak mi se onaj od 26 evra mnogo svidja i ne bi bilo posteno prema njemu da ne bude na ruci vise...

Back