Casio narukvice

d1d

New member
Da li zna neko gde mogu da se kupe casio narukvice za istoimene satove :questionmark:
Inetersuju me pre svega plasticne i platnene.

U ovoj nasoj Srbiji toga nema! I dalje nemamo ozbiljnog uvoznika,distributera i servis za casio! Nekada je toga bilo u casovnicarskoj radnji Acanski u NS ali vise ni oni ne nabavljaju! Ja sam licno kupovao u Osijeku,imaju uvek za oko 150 do 200 modela satova a za ostale,tj bilo koji model moze da se naruci i stize za svega dan dva! Narukvice su originali i kostaju samo malo vise nego na internetu! Narukvicu za jedan od mojih modela casio db150w sam platio 35kn sto izadje oko 500 din! uzeo sam i rezerve! postavicu slike malo kasnije! ako imas nekog preko pokusaj i javi da ti posaljem broj tlf! Mogao bih cak i ja posto cesto odlazim tamo...

Okreni njih...link. Trebali bi da imaju.
^ ma probao sam, nemaju.
Moze da se naruci i da cekam........... do............ ko.............zna...........koje...........nove...............godine :banghead:
A i cene su "popularne"..... :banghead:
A i kad sve to cujem vise mi se i ne kupuje.... :banghead:

^ ma probao sam, nemaju.
Moze da se naruci i da cekam........... do............ ko.............zna...........koje...........nove...............godine :banghead:
A i cene su "popularne"..... :banghead:
A i kad sve to cujem vise mi se i ne kupuje.... :banghead:

Hehehehehe, epa Srbija! Planiram da otvorim radnju, nadam se ove godine koja će se razlikovati od svake u ovoj našoj zemlji!:hmpf:

Back