Casio sat u Bomar-u ili Sense-u ?

Felix

New member
Kolege forumasi, nasao sam Casio sat koji mi je interesantan na dva mesta u Bomaru i u Sense-u. Razlika je nekih hiljadu dinara manje u Bomaru. Sta predlazete gde je bolje kupovati? U Sense-u sam vec kupovao i prilicno sam zadovoljan generalno, za Bomar ne znam. :(

Ja bih licno uzeo u Sense-u (ako ga imaju) a mozda mozes da pregovaras da jos spustis cenu. Ni jedni ni drugi nisu nesto sto se tice servisa ali sreca je da se Casio satovi retko kvare.

Felix,

po mom mišljenju trebao bi da probaš da pregovaraš kod oba prodavca oko popusta. Obe firme daju popust, naravno kad pitaš. Tamo gde budeš dobio veći popust- kupuj.

Lično sam kod Bomar-a pazario jedan sat, i uspeo sam da prođem odlično po pitanju nabavne cene. Na sniženje od 10% koji su mi oni sami u startu ponudili, tražio sam i dodatno.

Dobio sam odgovor da moraju kontaktirati svoju komercijalu, tako da su me naredni dan pozvali i odobrili još 10% popusta.

Moj savet ti je da probaš, ne možeš ništa izgubiti.

Probaj i pitaj za popust. Meni je lično glupo da to radim, ali i kad sam pitao u Sense-u kad sam kupovao 2 G-Shock sata nisam dobio popust. Verovatno nisam bio uverljiv. A i ispostavilo se da su već bili na popustu. Srpskom doduše, znači opet malo skuplji nego po belom svetu

Back