Casio satovi - video klipovi

Vladan-Stevanovic

Administrator
Staff member
Tema ima namenu da obuhvati sve video klipove proizvođača satova Casio, kako bi bili centralizovani i jednostavniji za pregled i pretraživanje.

Za pocetak predstavljamo neke od najnovijih modela ovog proizvodjaca:

CASIO G-SHOCK MULTIBAND6 GW-M5610BC-1JF

CASIO G-SHOCK MULTIBAND6 GW-M5610R-1JF (Ovaj cu najverovatnije da kupim ;) )

Lep sat.
Ali...Što me nervira ovakav način prezentacije sata (ili bilo čega drugoga) 15 sek.formule,pa 2 sek. sata;20 sek.formule-1,5 sek. sata...
Sad ja treba da budem debil pa da dozvolim podsvesti da mi taj sat poveže sa brzinom,spaljenim gumama i sl.Kao,ne mogu da vozim ''formulu'' ali ću da kupim sat.
Mnogo me ,inače,nerviraju nerviraju reklame koje se,umesto da mi pruže informaciju, trude da mi nametnu mišljenje.

Uhhh.... slažem se. To je official reklama sa baselworld-a, te je i logično da je tog tipa. Inače, meni takodje ide to na živce, jer me interesuje sat. Zato je klip protreka bolji, a mogu reći i da mi se svidja ovaj novi protrek. :yes4:

Last edited:
Casio je napravio odličan proboj na tržištu sa Edifice serijom satova, ito potpuno zasluženo. Odličan i atraktivan dizajn, dobar kvalitet i odlična cena. :thumbup:

Što se tiče ovog Protrek modela, impresivan je u svakom pogledu, a vizuelno zaista maksimalno našminkan, ukratko sviđa mi se. :thumbsup:

Vlado, reklame moraju da budu sugestivne kada za cilj imaju povećanje prodaje proizvoda, na nama je da ne nasedamo lako na svaku. ;)

Evo kacim jos jedan klip nadam se da ce vam se svideti, u skorijoj buducnosti ocekujte jos:) Ako vas zanimaju specifikacije sata , mozete pogledati na youtube komentaru:)

Casio Edifice EFA-120L-1A1- Unboxing

Serb, nisam znao da si i ti počeo da snimaš video klipove satova, svaka čast samo nastavi! :congrats:
Super je klip, ali sledeći put da pričaš, batali muziku. :D

Vrh,vrh,vrh!Mnogo mi se svidja CASIO i taj pro trek,ma ima bre neki smek to je cuka za ceo vek,za dusu lek pa kad ga pogledas a on onako lep ko najlepsi cvet i evo zamisljam kao na ruci mi je vec!!!:congrats::thumbsup:E car sam znaci legenda tj.direktor:thumbup:

Sebastian Vettel's track guide to the Japanese GP

Sada će vam Vettel objasniti kako da izvozite jedan krug na stazi GP Japan.

Hmmm... 59 sec, odlično vreme... Odlična ideja za reklamu!

Back