Shmizla Administrator Staff member Dec 4, 2012 #21 Ufff... ovaj video mi se baš dopada! Totalno sam skrenula... Casio Edifice
RUS Moderator Dec 4, 2012 #23 Iako ne volim previse red bull tim, cinjenica je da je reklama u formuli 1 pun pogodak. Last edited: Dec 4, 2012
Shmizla Administrator Staff member Dec 4, 2012 #24 Spremni za sneg, podvige i teške uslove.... Casio Protrek
Shmizla Administrator Staff member Dec 4, 2012 #25 Spreman na sve! Feel the field CASIO PRO TREK sport and outdoor freetime watches
KLL New member Jan 15, 2013 #27 Meni je ovaj sat vr' A posto se sa mehanickim nikako ne slazem, posle vise bezuspesnih pokusaja, vidim da ce morati nesto ovako da uleti Last edited: Jan 15, 2013
Meni je ovaj sat vr' A posto se sa mehanickim nikako ne slazem, posle vise bezuspesnih pokusaja, vidim da ce morati nesto ovako da uleti
Dragojlovic Darko New member Mar 13, 2013 #30 Rus_PA said: Baki, samo za tebe Click to expand... Ima li neki pouzdan sajt sa kojeg moze da se kupi ovaj sat a da nije Amazon
Rus_PA said: Baki, samo za tebe Click to expand... Ima li neki pouzdan sajt sa kojeg moze da se kupi ovaj sat a da nije Amazon
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Apr 29, 2013 #32 Šareno i veselo, mada ipak lepo izgleda i sigurno da dobro stoji nekom mladjem...
8 83stojan Active member Mar 31, 2014 #34 CASIO EDIFICE : Infiniti Red Bull Racing Limited Edition 2014