Časopis Satovi i nakit

watchmag01

Časovničar
Časopis Satovi i nakit je povodom svoje 6. god. izlaženja organizirao trodnevno druženje u Wine & Watch clubu u Kaptol centru Zagreb
http://www.facebook.com/pages/Wine-Watch-Klub-Zagreb/142085275828974?v=info
. Bio sam pozvan drugi dan kad je bila prezentacija novog broja kao i neformalno druženje ljubitelja satova.Mogo se viditi i nekoliko satova poznatih brendova
Novi broj će se uskoro naći na kioscima a katalog satova za 2011 godinu negdje tokom 02-2011g. te bi to trebalo vrijediti i za Vaše tržište. U završnoj fazi je i izrada webstranica časopisa. Nažalost zbog nemogućnosti da duže ostanem na druženju ovaj raport je ovako kratak. Nadam se da će se ispuniti obećanje uredništva časopisa i da će druženja biti češća , barem prilikom izdavanja novih brojeva
P.S.
...I da ću pozivnicu sljedeći puta dobiti par dana ranije

Last edited:
Hvala Watchmag, na kratkom izveštaju sa lica mesta.
Iskreno zanima me kakav će biti kvalitet najavljenog kataloga, a što se tiče web stranice možda konačno dobijem ozbiljnu konkurenciju...

Pozdrav.

Ja moram iznijeti i kritike na rad uredništva časopisa, jer sam ih pokusao kontaktirati u vezi mogućnosti dostavljanja kataloga u Republiku Srpsku , kojeg su izdali za ovu godinu, međutim, ignorirali su me tako da sam ostao bez mogućnosti da se uvjerim u njegov kvalitet.

Kupio sam ga pre nekoliko dana u Skoplje... :)

img2163u.jpg

Da, ovo je prošli broj.
Oni su nedavno izdali još jedan - BR. 12 (Breitling na naslovnoj strani).

Pozz!

Back