Časovnici i erotika

dragon

New member
Tradicija koje ne umire. :D Časovničari izrađuju ovakve detalje na poleđini kućišta satova i na taj način dozvoljavaju da samo njegov vlasnik zna šta nosi.

"Sailing Dream" (ploveći san) #01 limitirane serije od 30 primeraka. Veoma redak i lep, napravljen 1997. godine od 18 karatnog zlata, sa centralnom sekundarom, vodootporan sa rezervom snage od 42h i 18K Antoine Peziuso kopčom. Dolazi u luksuznoj kutiji.

Izvor i ostatak članka možete pogledati ovde.

Zaboravio sam prokomentarišem ovu temu koja me je poprilično iznenadila svojim nazivom. :D

Ovako nešto sam zaista prvi put sada video i nisam ni mogao da pretpostavim da ovakvi satovi postoje.

Inače za mene je erotika kada gledam mehanizam sata kroz safirno staklo na poleđini. :o

Pozdrav,
V.S.

Da, i ja sam ostao malo iznenađen kada sam naišao na ovaj članak, no kada se malo bolje obrati pažnja na godine kada je većina ovakvih satova izrađivana, možda i nije tako čudno. Doba kada se smatralo neprimerenim da je devojci i članak noge otkriven a kamoli nešto više... a satovi su verovatno bili izrađivani za samo nekolicinu odabrane gospode koja je tako nešto uopšte mogla da si priušti.
Iako ne sumnjam u kvalitet samih satova, moram primetiti da su im i cene prilično interesantne, pa je tako Brequet-ov satić prodat za cifru od skoro milion dolara.

Pozdrav

Re: Satovi = erotika

Pri tome - radi se o Archimede Pilot Chrono satu koji obozavam :adore: i o kome vec neko vreme razmisljam!!!

Sta da kazem - pravi sam WIS, podlogu nisam ni primetio :stupid:.

Re: Satovi = erotika

A da, photowatches :) ... Jeste pogledali sve fotografije obzirom da je slikano dosta satova ili ste gledali samo Archimeda? :)

Ne znam dal znate i za P.Chonga i njegov blog? Nije isključivo vezan za satove, ali ima par izuzetno kvalitetnih fotografija prilično lepih i luksuznih satova (i mehanizama :man_in_love:). Davno bi njegove fotke bile postavljene ovde na forumu, ali na žalost, nije dozvoljeno. :(
U svakom slučaju, link... http://peter-chong.blogspot.com/search/label/Watches

Pozdrav

Re: Satovi sa zanimljivim brojčanicima

SWATCHBunny-Sutra.jpg

imagephp.jpg

RTEmagicC_aa5f1cd606_01jpg.jpg

Perrelet Turbine Erotic ...verujem da je i za vas vrlo zanimljiv satic

Limitirana serija,a i ne bila limitirana :)

image.php

Perrelet pursues its playful explorations on the possibilities afforded by its emblematic double-rotor watches, in their Turbine version.

Through manga-style creations, it evokes the time-honoured art of erotic watches, which first emerged 200 years ago and were quickly nicknamed “conversation pieces” because of the lively discussions they aroused.

These new themes are indeed worthy of the ancestral craftsmanship skills they embody, while remaining almost invisible for anyone unaware of the trick required to display them.
Specially designed for this special edition, one of four scenes displaying typical characters from Japanese cartoons fills the entire surface of the dial, beneath the characteristic 12-blade wheel of the Turbine collection – and can theoretically be viewed only in parts, unless… the wheel is moving at great speed. To get the magic going, it has to be kickstarted with a few powerful gesticulations. Otherwise, it remains a closely guarded secret.
Created in black and white, with a touch of red, the original paintings are inspired by hentai, a well-known Manga genre for adults.

The special Perrelet Turbine Erotic series consists of eight 88-piece limited series, with 44mm diameter cases in titanium or DLC-coated steel for each dial option.

For more information please visit:
Link: Perrelet Turbine Erotic | Chronopassion

Re: Perrelet Turbine Erotic ...verujem da je i za vas vrlo zanimljiv satic

Izvanredni satovi i žene...

Ideja i tema koju je kanadski muški časopis Sharp iskoristio, kako bi kreirao nekoliko izvrsnih fotografija satova koje nose ženski modeli. Fotografije su uslikane na takav način da privuku pažnju muškaraca.

Evo nekoliko fotografija i satova koje one nose:

1 Hautlence HL Ti Pocket Watch.jpeg 2 Urwerk UR-103.jpeg 3 Sharp man magazine Watches.jpeg 7 Sharp man magazine Watches.jpeg

4 Sharp man magazine Watches.jpeg 5 Sharp man magazine Watches.jpeg 6 Sharp man magazine Watches.jpeg

Od uslikanih satova možemo istaći:

Hautlence HL Ti Pocket Watch
Harry Winston Opus Eleven Watch
Hublot “Key of Time” watch
Urwerk UR-110 Torpedo Watch
Urwerk UR-103

Foto satova:

Harry Winston Opus Eleven Watch.jpeg Hublot “Key of Time” watch.jpeg Urwerk UR-103.jpeg Urwerk UR-110 Torpedo Watch.jpeg

LINK: Sharp

Ahhh, Urverk, pravi svemirac. Nisam sasvim siguran sta mi se toliko svidja kod tog dizajna, ali mi je f.e.n.o.m.e.n.a.l.a.n....

Ima (tj. bilo je) i digitalaca sa bezobraznim sadrzajem:

sexum.jpg

Back